Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Επιστροφή Αναστασιάδη με εντολή Σαββίδη - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ - "Απάντηση" 10 εκατ. από Ιβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-09 14:30:00

Επιστροφή Αναστασιάδη με εντολή Σαββίδη - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ - "Απάντηση" 10 εκατ. σε... ΑΕΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επιστροφή Αναστασιάδη με εντολή Σαββίδη - Αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟΚ - "Απάντηση" 10 εκατ. σε... ΑΕΚ!

Ο Άγγελος αναλαμβάνει δράση για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου ρίχνει ξανά πολύ χρήμα και ετοιμάζεται να δυναμώσει την ομάδα και όχι μόνο μεταγραφικά. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του στη Θεσσαλονίκη;

Πάνω από 6 εκατ. ευρώ είναι η αύξηση στο ΜΚ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάτι που δείχνει ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι περισσότερο εδώ παρά ποτέ. Γιατί ήταν πολλά εκείνα που είχαν λεχθεί και ειπωθεί το τελευταίο διάστημα για τον επιχειρηματία και το μέλλον του στον Δικέφαλο, αλλά η πράξη δείχνει ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Μόλις πρόσφατα, άλλωστε, υπήρξε νέο δημοσίευμα που ήθελε τον Ιβάν να πουλάει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επιχειρηματία που εδώ και χρόνια έχει συνδεθεί με τους Θεσσαλονικείς, αλλά η αλήθεια βρίσκεται μακριά. Ο Σαββίδης είναι 11 χρόνια στην ΠΑΕ, πληρώνει τα πάντα και δεν υπάρχει θέμα παραχώρησης. Γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα είχε ρίξει 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ (4 εκατ. ευρώ πριν από λίγο καιρό και, τώρα, 6!) για να πληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις και για να ενισχυθεί το ρόστερ.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε, η Dimera στέλνει και πάλι χρήματα στην Ελλάδα για όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Σαββίδη και, φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ.

Για αυτό βγάζουν το καπέλο στον Λουτσέσκου ακόμα και οι... εχθροί!

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει βασικούς και αναπληρωματικούς, είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι και όποιος κι αν παίξει δίνει το 100% και δεν υστερεί. Κι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι έργο τού Ραζβάν Λουτσέσκου

Μόνο τυχαία δεν είναι η αναφορά τού Ρουμάνου ότι δεν περίμενε να παίζει τον Δεκέμβρη μήνα τόσο καλά ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δείχνει από την άλλη πλευρά ότι οι προσθήκες που είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι ήταν καλές και ποιοτικές. Για αυτό ο Δικέφαλος, τώρα, είναι τόσο φορμαρισμένος.

Να θυμηθούμε τι είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι; Στην ομάδα είχαν έρθει οι Εκόνγκ, Μπάμπα Ραχμάν, Σαμάτα, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, ενώ υπήρξαν και δύο ανανεώσεις-μαμούθ των Ζίβκοβιτς και Κοτάρσκι, συν του Μπράντον Τόμας. Τυπικά, δηλαδή, μιλάμε για 8 μεταγραφές (συν 3 ανανεώσεις) 11άδας, άσχετα αν μέχρι στιγμής ο Εκόνγκ δεν έχει βγάλει μάτια ή ο Μάρκος Αντόνιο μπήκε μόλις τώρα στην ομάδα.

Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι ότι ο Δικέφαλος δείχνει ότι έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ, καθώς όποιος παίκτης και να βρεθεί στην 11άδα δεν καταλαβαίνει κανείς ότι υστερεί σε σχέση με αυτόν που δεν παίζει. Κι αυτό είναι κάτι που πιστώνεται αποκλειστικά στον Ραζβάν. Κάτι που αναγνωρίζουν ακόμα και οι... εχθροί τού Ρουμάνου προπονητή.

Επιστροφή Άγγελου στον ΠΑΟΚ - Αυτό το πρότζεκτ αναλαμβάνει στην ΠΑΕ!

Το καλύτερο το φυλάξαμε για το τέλος. Αρχικά γιατί είναι λεπτό το θέμα λόγω του Άγγελου Αναστασιάδη, που πρόσφατα είχε χάσει τη σύζυγό του. Αν και είναι γνωστό ότι η ζωή του είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και από το ποδόσφαιρο θα βρει δύναμη ξανά.

Η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει ανάψει το πράσινο φως για να προχωρήσει το νέο αθλητικό κέντρο τού Δικέφαλου στην περιοχή της Θέρμης - Εδώ και καιρό έχουμε αποκαλύψει ότι, αθόρυβα, ο Σαββίδης είχε αγοράσει τις εκτάσεις και είχε προϋπολογίσει περίπου 10 εκατ. ευρώ για να φτιάξει συνολικά 6 γήπεδα προπόνησης, ένα γήπεδο αλά ΑΕΚ στα Σπάτα (με κερκίδα, για τη β΄ ομάδα αλλά και για φιλικά της πρώτης), ξενοδοχείο και εστιατόριο για το κλαμπ, γυμναστήριο, κλειστή πισίνα.

Μάλιστα από τη στιγμή που θα αρχίσουν οι εργασίες προβλέπεται σε 12 μήνες να έχει μεταφερθεί εκεί η ομάδα για την προετοιμασία και τις προπονήσεις της και, σε ακόμα 12 μήνες (συνολικά, δηλαδή, 24) να έχει αποπερατωθεί οριστικά το έργο. Ποιος θα είναι επικεφαλής στο πρότζεκτ της Θέρμης; Ο Άγγελος Αναστασιάδης!

Που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις απαιτήσεις που έχει ένας μεγάλος σύλλογος όπως είναι ο Δικέφαλος. Και θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε στη συνέχεια (ακόμα και παράλλη φυσικά!) να υπάρξει εκ νέου ενεργοποίηση του πλάνου για τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ομάδας. Τότε, φυσικά, είναι που θα αλλάξει οριστικά σελίδα ο ΠΑΟΚ στην Ιστορία του...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγανάκτησε και ο Τσουκαλάς για Ρέντη: "Σας το είχα πει, είναι κόκκινη γραμμή - Αυτοί οι 50 μπαχαλάκηδες"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags