Facebook Pixel Άρης: Αυτό το μεγάλο... φάουλ του Μάντζιου στον Άρη - Για αυτό μπήκε στον... πάγο ο Λάζαρος - Δεν του δίνει ευκαιρία
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-11 18:36:00

Αυτό το μεγάλο... φάουλ του Μάντζιου στον Άρη - Για αυτό μπήκε στον... πάγο ο Λάζαρος - Δεν του δίνει ευκαιρία

Sportdog Team
Αυτό το μεγάλο... φάουλ του Μάντζιου στον Άρη - Για αυτό μπήκε στον... πάγο ο Λάζαρος - Δεν του δίνει ευκαιρία

Με τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, ήταν από τους πρώτους που έγινε γνωστό ότι θα μείνουν στο «Κλ. Βικελίδης» και τη νέα σεζόν. 

Άρης: Με τη λήξη της περασμένης αγωνιστικής σεζόν, ήταν από τους πρώτους που έγινε γνωστό ότι θα μείνουν στο «Κλ. Βικελίδης» και τη νέα σεζόν. Η κοινή επιθυμία Θόδωρου Καρυπίδη και Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έγινε πράξη, ο πλάγιος χαφ έκανε προετοιμασία, υπέγραψε συμβόλαιο και περίμενε τις ευκαιρίες του.

Η πληθώρα wingers δεν του άφησε πολλά περιθώρια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, αλλά ο χρόνος δεν ήρθε ούτε από τη στιγμή που άλλοι συμπαίκτες του έμεναν εκτός 11άδας. Με τούτα και με κείνα, ο Λάζαρος μετρά 62 λεπτά συμμετοχής, τα 55' με Άκη Μάντζιο και τα 7' με Τόλη Τερζή στον πάγκο.

Με την ολοκλήρωση του Α' γύρου, ο έμπειρος χαφ έχει 5 συμμετοχές και ένα γκολ (κόντρα σε Παναιτωλικό), αλλά «αγνοείται» από την 1η Οκτωβρίου, όταν είχε αγωνιστεί για 33 λεπτά (τα περισσότερα φέτος) απέναντι στο ματς του Χαριλάου με την Κηφισιά.

Εκ τότε, ο Χριστοδουλόπουλος μπαίνει μόνο σε αποστολές, ωστόσο ο Μάντζιος δείχνει να μην τον εμπιστεύεται ούτε για τα λίγα λεπτά, που έπαιζε στις αρχές του Πρωταθλήματος. Τους βαθύτερους λόγους που ο παίκτης «εξαφανίστηκε» εδώ και δύο μήνες τους ξέρει ο ίδιος και ο προπονητής του.

Παρόλα αυτά, η ομάδα βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση winger για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο δεν εκμεταλλεύεται -ούτε στο ελάχιστο- έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Αντιθέτως, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναζητούν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά, σε νεότερη ηλικία, αλλά ο Λάζαρος μένει να βλέπει τα ματς από τον πάγκο, χωρίς να παίρνει ευκαιρίες ούτε για να ξεκουράσει τους βασικούς στα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που πλην των Σουλεϊμάνοφ και Παναγίδη, οι υπόλοιποι στις πτέρυγες κινούντσι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό δεν θα ξαναγίνει στον Ολυμπιακό" - Οι 3 εντολές Καρβαλιάλ στου Ρέντη - "Δώρο" 5 μεταγραφές ο Μαρινάκης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags