Facebook Pixel Τζον Φαν’τ Σιπ: Αποκαλύψεις από Φαντ’ Σιπ ενόψει ΑΕΚ - Εκτός βασικός παίκτης του Άγιαξ λόγω τραυαματισμού
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 18:21:00

Αποκαλύψεις από Φαντ’ Σιπ ενόψει ΑΕΚ - Εκτός βασικός παίκτης του Άγιαξ λόγω τραυαματισμού

Sportdog Team
Αποκαλύψεις από Φαντ’ Σιπ ενόψει ΑΕΚ - Εκτός βασικός παίκτης του Άγιαξ λόγω τραυαματισμού

Δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού με την Ένωση έκανε ο Ολλανδός τεχνικός του Αίαντα όπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα τραυματισμών που θα έχει η ομάδα του.

Τζον Φαν'τ Σιπ: Αντίστροφη μέτρηση για το κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των δύο ομάδων, με τον Ολλανδό τεχνικό να μιλάει στην συνέντευξη Τύπου και να αναφέρει ότι ο Αίαντας θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του, Στίβεν Μπεργκβάιν, ενώ τελικά ο Μπρομπέϊ είναι έτοιμος.

«Ο Μπέργκβαϊν δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν ξέρουμε πόσο ακριβώς θα λείψει, ωστόσο γνωρίζουμε ότι αύριο δεν θα αγωνιστεί. Ο Μπρόμπεϊ είναι έτοιμος. Προπονήθηκε κανονικά χθες και δεν έχει πρόβλημα.

Γνωρίζω μερικούς παίκτες της ΑΕΚ. Ξέρω τον Μάνταλο, τον Ρότα, τον Γαλανόπουλο και τον Αθανασιάδη. άν κάνουμε μια σύγκριση σε σχέση με πέντε εβδομάδες πιο πριν, νομίζω πως τα πηγαίνουμε καλά. Προχωράμε με αργά και σταθερά βήματα. Ήρθα στη μέση της σεζόν, χωρίς προετοιμασία. Δεν μπορώ να περιμένω ραγδαίες αλλαγές», είπε ο Τζον Φαν'τ Σιπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτη του ΠΑΟ θέλει ο Σφαιρόπουλος - Ζήτησε από τον πρόεδρο να τα... σκάσει για να γίνει ο ηγέτης του Αστέρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags