Facebook Pixel Μιρτσέα Λουτέσκου: Αποθεώνει τον Ραζβάν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - "Μοναδικό αυτό που έχει κάνει φέτος"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 17:26:00

Αποθεώνει τον Ραζβάν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - "Μοναδικό αυτό που έχει κάνει φέτος"

Sportdog Team
Αποθεώνει τον Ραζβάν ο Μιρτσέα Λουτσέσκου - "Μοναδικό αυτό που έχει κάνει φέτος"

Ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός θα βρεθεί στην Τούμπα ώστε να δει από κοντά το ματς του ΠΑΟΚ με την Ελσίνκι και σε δηλώσεις του αποθέωσε τον γιό του για όσα έχει πετύχει φέτος, μέχρι στιγμής.

Μιρτσέα Λουτέσκου: Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από την Τετάρτη (13/12) ο έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Ελσίνκι και σε δηλώσεις που έκανε στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου μίλησε για όσα έχει πετύχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, φέτος, με τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Φανταστικό αυτό που πέτυχε ο Ραζβάν την φετινή σεζόν στην Ευρώπη. Όχι τόσο η πρόκριση αλλά το γεγονός ότι πέτυχε μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, ειδικά τις δύο νίκες εναντίον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Πριν από ενάμιση χρόνο, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κέρδισε το Europa League και τώρα κέρδισε Μπάγερν Μονάχου 5-1.

Το αποτέλεσμα σε αυτόν τον όμιλο τον έκανε εξαιρετικά σημαντικό, που εκτιμήθηκε σε όλο τον κόσμο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Όντας στον τελευταίο αγώνα στον όμιλο, θα το δω από κοντά, είναι δύσκολο να ζεις χωρίς ποδόσφαιρο», είπε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε! Τα ΜΑΤ αρνήθηκαν να μεταβούν στη Λεωφόρο - "Μόνο αν γίνουν επεισόδια θα έρθουμε"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags