Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βρούτσης για Νέα Τούμπα, Καυτανζόγλειο και πρόταση Γκαγκάτση για το "λουκέτο" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 14:58:00

Βρούτσης για Νέα Τούμπα, Καυτανζόγλειο και πρόταση Γκαγκάτση για το "λουκέτο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βρούτσης για Νέα Τούμπα, Καυτανζόγλειο και πρόταση Γκαγκάτση για το "λουκέτο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, επισκέφθηκε σήμερα (15/12) το Καυταντζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη και ενημερώθηκε από τους αρμοδίους για τις εργασίες που πρέπει να γίνουν άμεσα.

Τον συνόδεψε, μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Χαριστέας και ο κ. Βρούτσης αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στις κινήσεις που προγραμματίζονται, τονίζοντας ότι είναι καλοδεχούμενη κάθε πρόταση του ΠΑΟΚ.

Σε μία αναφορά του στο Καυτανζόγλειο, ο κ.Βρούτσης είπε: «Το Καυτανζόγλειο θα αποτελέσει τον πυρήνα του αθλητισμού μας για τη Β.Ελλάδα. Θα γίνει ένα ανεκτίμητο στολίδι, Θα βάλουμε όλες τις δυνάμεις μας για να το βάλουμε πολύ ψηλά και για να γίνει ισότιμο του ΟΑΚΑ. Αυτές οι δύο αθλητικές εγκαταστάσεις θα γίνουν τα πρότυπα του αθλητισμού στη χώρα».

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που μας έκανε περήφανους με τη νίκη-πρόκρισή του αλλά και το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει που είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό. Ο ΠΑΟΚ είναι μία εμβληματική ομάδα για την χώρα και είναι καλοδεχούμενη όποτε το θέλει για να μιλήσουμε. Αν έρθει πρόταση από τον ΠΑΟΚ, βεβαίως να την συζητήσουμε και να την δούμε».

Ρωτήθηκε και για την πρόταση του Μάκη Γκαγκάτση στη συνεδρίαση της Λίγκας να αρθεί το οριζόντιο μέτρο με το «λουκέτο» στις εξέδρες με ορίζοντα δυο μηνών. Ο κ.Βρούτσης απάντησε: «Δεν υπάρχει κάποια πρόταση που έχει έρθει στο Υπουργείο Αθλητισμού μέχρι σήμερα. Η Κυβέρνηση έχει εκφραστεί, υπάρχει μία πράξη νομοθετικού περιεχομένου με συγκεκριμένα πράγματα. Αυτά που έχουν τηρηθεί, θα συνεχίζουν να τηρούνται».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη metrosport.gr (@metrosport.gr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη metrosport.gr (@metrosport.gr)

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags