Facebook Pixel Ρέντη: Απίστευτη αποκάλυψη! Χούλιγκαν κλέβουν φωτοβολίδες από τράτες - "Ζητούν να τους δώσουμε τις ληγμένες" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-19 02:01:00

Απίστευτη αποκάλυψη! Χούλιγκαν κλέβουν φωτοβολίδες από τράτες - "Ζητούν να τους δώσουμε τις ληγμένες" (vid)

Απίστευτη αποκάλυψη! Χούλιγκαν κλέβουν φωτοβολίδες από τράτες - "Ζητούν να τους δώσουμε τις ληγμένες" (vid)

Απίστευτες αποκαλύψεις γίνονται γνωστές μετά τα επεισόδια στου Ρέντη, με ψαράδες να αναφέρουν ότι τα πλοία τους γίνονται συχνά στόχοι από χούλιγκαν με στόχο να πάρουν φωτοβολίδες για συμπλοκές.

Ρέντη: Πολύ συχνές είναι οι ληστείες σε σκάφη, με στόχο τις φωτοβολίδες που υπάρχουν εκεί, κάτι που φαίνεται να συνδέεται με τα επεισόδια που γίνονται στα γήπεδα, με ιδιοκτήτη πλοίου να μιλάει στην ΕΡΤ και να αναφέρει ότι όλοι πρέπει να έχουν δύο ειδών φωτοβολίδες, τις φωτοβολίδες χειρός και τις φωτοβολίδες αλεξιπτώτου.

«Στη δική μου βάρκα, δεν πείραξαν κανένα αντικείμενο αξίας. Διαπίστωσα το περιστατικό της κλοπής στις 5 Δεκεμβρίου και μου έλειπαν έξι φωτοβολίδες χειρός και δύο αλεξιπτώτου. Αν και για ένα διάστημα το πρόβλημα με τη φύλαξη του χώρου είχε λυθεί, τελευταία ορισμένοι νεαροί εκδηλώνουν ύποπτη συμπεριφορά. Πολύ συχνά νεαροί περνούν και ρωτούν πότε λήγουν οι φωτοβολίδες, ζητούν από τους ιστιοπλόους να τους δώσουν τις ληγμένες, για να τις πάρουν στο γήπεδο», ανέφερε με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδανική κλήρωση για Ολυμπιακό, στα χέρια του η πρόκριση στους "16" - Πότε θα γίνουν τα ματς, σε ποια έδρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags