Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟ για πορεία και Μπρινιόλι - "Τράβηξε χειρόφρενο" - "Πρώτο φαβορί ο ΠΑΟΚ αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-19 21:17:00

Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟ για πορεία και Μπρινιόλι - "Τράβηξε χειρόφρενο" - "Πρώτο φαβορί ο ΠΑΟΚ αν..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από παλαίμαχο του ΠΑΟ για πορεία και Μπρινιόλι - "Τράβηξε χειρόφρενο" - "Πρώτο φαβορί ο ΠΑΟΚ αν..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων, όπου αναφέρθηκε τόσο στις εμφανίσεις του Τριφυλλιού, όσο και στον Δικέφαλο του Βορρά

Νίκος Καρούλιας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής μιλώντας για την συνεχώς πτωτική πορεία του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, επισημαίνοντας παράλληλα την πολύ καλή εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ.

«Ο Παναθηναϊκός τράβηξε χειρόφρενο, ειδικά μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και μετά τη σφαλιάρα από τον Ατρόμητο. Έχει καθοδική πορεία. 

Αυτό οφείλεται στο ότι έχει χάσει τη σιγουριά που είχε στην άμυνά του, το να μην του κάνουν δηλαδή ούτε καν φάσεις οι ομάδες εις βάρος του. Τώρα βλέπουμε πως δεν είναι ομαδικό πρόβλημα, αλλά ατομικά τα λάθη που γίνονται. 

Τα μεγαλύτερα λάθη τα κάνει ο Μπρινιόλι, έχει κάνει σφάλματα που έχουν στοιχίσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο θέμα του για το συμβόλαιό του. Ίσως αυτή η πίεση που υπάρχει να τον οδηγεί σε αυτά τα λάθη. Αυτό όμως είναι λάθος. Δεν γίνεται να κάνεις τέτοια λάθη και να ζητάς τέτοια χρήματα. Πέρυσι ήταν πολύ καλός!

Ο Παναθηναϊκός έδωσε έμφαση στην επίθεση, που ήταν αχίλλειος πτέρνα, γιατί η άμυνα ήταν αξιόπιστη. Τώρα όμως δεν γίνεται να χαλάς την άμυνα για να φτιάξεις την επίθεση».

Αντιθέτως, για την πολύ φετινή εικόνα των «ασπρόμαυρων»: «Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο σταθερή ομάδα, έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Έχει παίκτες που σκοράρουνε, πλουραλισμό. Αν συνεχίσει έτσι, θα γίνει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξει και που θα φτάσει. Σημασία έχει πως θα διαχειριστούν οι προπονητές τους παίκτες, όταν η ομάδα φτάσει σε ένα σημείο κάμψης. Ακόμη δηλαδή και σε άσχημα παιχνίδια, να μπορέσει να τα πάρει», είπε ο Νίκος Καρούλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντροπή και ηθική κατρακύλα στον ΠΑΟ - Έυκολοι... ένοχοι Γιοβάνοβιτς, Μπρινιόλι - Ποιος ο ρόλος του Παπαδημητρίου;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags