Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "ο πιο φορμαρισμένος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, μπορεί το πρωτάθλημα" - Αποκάλυψη για τον Τεχνικό Διευθυντή
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-20 16:32:00

"Ο πιο φορμαρισμένος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, μπορεί το πρωτάθλημα" - Αποκάλυψη για τον Τεχνικό Διευθυντή

Sportdog Team
"Ο πιο φορμαρισμένος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, μπορεί το πρωτάθλημα" - Αποκάλυψη για τον Τεχνικό Διευθυντή

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου μίλησε για την πορεία της ομάδας.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο οποίος φέρει πλέον την ιδιότητα του εντεταλμένου συμβούλου αθλητικών θεμάτων ενώ σχολίασε και την πορεία του ΠΑΟΚ μες την τρέχουσα σεζόν.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Το αντικείμενο το δικό μου θα είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τα γήπεδα και τα δημόσια γυμναστήρια.  Θα πρέπει εγώ να κρίνω που μπορούμε να βελτιώσουμε και να φτιάξουμε κάποια πράγματα, για να καλυτερεύουν οι συνθήκες του αθλητισμού. Στόχος και δικός μου και του δημάρχου είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, όσο μπορούμε. 

Η ορκωμοσία έγινε τη Δευτέρα το βράδυ, ήταν πολύ όμορφα. Κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω συνηθίσει στα γήπεδα. Ήταν δική μου επιλογή να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Θεωρώ πως μπορούμε να διορθώσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής και του αθλητισμού όσον αφορά τις συνθήκες. Υπάρχουν σοβαρά θέματα, δεν λύνονται όλα από τη πρώτη στιγμή. Εγώ από τη πλευρά μου θα προσπαθήσω όσο μπορώ. Εννοείται όμως πως μου είναι πιο εύκολο να μιλάω για τον ΠΑΟΚ».

Πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ και στο ενδεχόμενο έλευσης τεχνικού διευθυντή: «Δεν νομίζω πως θα τις ανατρέψει, αυτή η απόφαση είναι για το καλό και έχει επέλθει από κοινού. 'Εχουν γίνει συζητήσεις, προσεγγίσεις και θα πάνε με το ίδιο βασικό πλάνο και πορεία που έχει όλος ο οργανισμός. Ίσα ίσα με ένα ακόμα μυαλό μπορεί να βελτιωθεί παραπάνω η κατάσταση».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται μεταγραφικές προσθήκες: «Σίγουρα θέλει ενίσχυση. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Είμαστε οι πιο φορμαρισμένοι, με πλήρες ρόστερ. Θα γίνουν δύο τρεις προσθήκες. όμως είναι πολύ μακρύς ο δρόμος. Νομίζω πως μόνο θετικά μπορούμε να βλέπουμε την ενίσχυση της ομάδας. Πρέπει να έρθουν παίκτες που θα βοηθήσουν αμέσως την ομάδα».

Για την «αναγέννηση» του Τόμας Μουργκ: «Ο Μουργκ έχει περάσει από πολλή αμφισβήτηση. Είναι πολύ σημαντικό που τον πιστεύει ο προπονητής και τις έχει εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες που του έχει δώσει. Όποτε του ζητήθηκε έδειξε ότι είναι σε ετοιμότητα. Είναι μια λύση που δεν την περίμενε κανείς, αλλά βγήκε. Μπράβο και στον αθλητή και στον προπονητή».

Τέλος, για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να σηκώσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν: «Το πρωτάθλημα έχουμε όλα τα φόντα και όλες τις δυνατότητες να το διεκδικήσουμε και να φτάσουμε στη κορυφή του πρωταθλήματος. Μακάρι να κυλήσει έτσι. Να μην υπάρχουν προβλήματα και τραυματισμοί. Είμαι σίγουρος ότι θα φτάσει πολύ ψηλά φέτος η ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags