Facebook Pixel Χαμός για Μπερνάρ - Ενδιαφέρον από Μεξικό, ΗΠΑ, Τουρκία και Βραζιλία - ’’Καμία διαπραγμάτευση για την ώρα’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 16:50:00

Χαμός για Μπερνάρ - Ενδιαφέρον από Μεξικό, ΗΠΑ, Τουρκία και Βραζιλία - Επίσημη τοποθέτηση

Sportdog Team
Χαμός για Μπερνάρ - Ενδιαφέρον από Μεξικό, ΗΠΑ, Τουρκία και Βραζιλία - Επίσημη τοποθέτηση

Ο αστέρας του Παναθηναϊκού μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και πολλές ομάδες εξετάζουν το ενδεχόμενο να του κάνουν πρόταση.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε διανύει το τελευταίο εξάμηνο συμβολαίου του στην Αθήνα για λογαριασμό του Τριφυλλιού και το ενδιαφέρον για την περίπτωσή του είναι έντονο σε Μεξικό, ΗΠΑ, Τουρκία και φυσικά Βραζιλία. Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος της Ατλέτικο Μινέιρο, Ροντρίγκο Καετάνο, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο απόκτησης του άσου του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι θα ήταν εκπληκτικό να συνεργαστούν οι δύο πλευρές.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση. Αυτό μπορώ να πω. Ιδίως γιατί έχει συμβόλαιο. Αν κάποια στιγμή εκφράσει πραγματικά την επιθυμία του να έρθει, έχω πολύ καλή σχέση και με τον ατζέντη του. Αν ο σύλλογος κι ο ίδιος καταλάβουν ότι είναι πραγματικά το καλύτερο και για τους δύο, θα είναι εκπληκτικό.

Δεδομένου του παρελθόντος του εδώ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι ευπρόσδεκτος. Πάντα θέλουμε τους καλύτερους εδώ. Πάντα. Πρέπει όμως να δούμε και τι ταιριάζει με το μπάτζετ του κλαμπ. Αυτή είναι μία άλλη συζήτηση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με Βιλένα, Πέρεθ... δεν πάει οπουδήποτε ο ΠΑΟ - Δεν έδωσε κόκκινη το VAR, τους έκανε αλλαγή ο Γιοβάνοβιτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags