Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Εντολή Ιβάν Σαββίδη για... μπαμ τον Γενάρη, βρήκε τον "εκλεκτό" ο Γιώργος - Εμπόδιο για ΠΑΟΚ ο Μπορνταλάς!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-25 14:45:00

Εντολή Ιβάν Σαββίδη για... μπαμ τον Γενάρη, βρήκε τον "εκλεκτό" ο Γιώργος - Εμπόδιο για ΠΑΟΚ ο Μπορνταλάς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Εντολή Ιβάν Σαββίδη για... μπαμ τον Γενάρη, βρήκε τον "εκλεκτό" ο Γιώργος - Εμπόδιο για ΠΑΟΚ ο Μπορνταλάς!

"Δεν το αποφάσισε ακόμα, τον θέλουν πολλές ομάδες"! Οι Θεσσαλονικείς ήταν αποφασισμένοι να τον φέρουν στην Τούμπα και έδιναν πάρα πολλά χρήματα, όμως η κατάσταση τον τελευταίο μήνα φαίνεται να έχει αλλάξει. Στην Τούμπα ωστόσο δεν τα έχουν παρατήσει...

Το ζήτημα της ενίσχυσης στα χαφ τού ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερο, καθώς μετά την παρουσία και του Μάρκος Αντόνιο στην 11άδα του Δικέφαλου οι λύσεις που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα χέρια του είναι πολλές και πολύ αξιόλογες. 

Το κλαμπ έχει πληρότητα αλλά ακριβώς επειδή γίνεται προεργασία και για αργότερα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για κάποιον χαφ. Ποιος θα είναι αυτός και με ποια στοιχεία; "Είχε ανοίξει την πόρτα του Μαξίμοβιτς το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ και το θέμα είναι πώς θα το διαχειριστεί γιατί το συμβόλαιό του με τη Χετάφε τελειώνει μεν το καλοκαίρι, αλλά τα πηγαίνει καλά", ανέφερε ο Α. Tσακαλέας μέσω του sportdog, δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, δίνοντας τον παλμό που υπάρχει στο ρεπορτάζ γύρω από το θέμα.

Το ψηστήρι τού Αντρίγια Ζίβκοβιτς - Εμπόδιο ο Μπορνταλάς - "Δεν θα μετανιώσει για τίποτα"

Yπήρξε σενάριο στη Θεσσαλονίκη το περασμένο διάστημα, που ανέφερε ότι ο Σέρβος άσος έχει υπογράψει προσύμφωνο από το περασμένο καλοκαίρι με τον Δικέφαλο, αλλά είναι γεγονός ότι με τα παιχνίδια που κάνει φέτος (και με δεδομένο ότι λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024), τον "ζαχαρώνει" η μισή La Liga. "Δεν είναι παίκτης που είχε προαποφασίσει ότι θα πάει στον ΠΑΟΚ", συνέχισε ο καλός συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη. Κι εδώ μένει να δούμε πόσο καλός είναι στο ψηστήρι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Που εξαρχής είχε αναλάβει το δύσκολο έργο να ρίξει γέφυρες με την πλευρά του Μαξίμοβιτς.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο, με εντολή τού Ιβάν Σαββίδη, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν πιστέψει ότι τα μεταγραφικά τής ομάδας θα έμεναν πίσω. Με δεδομένη όμως την αγάπη τού Γιώργου Σαββίδη να ψάχνει και να βρίσκει παίκτες, ο οργανισμός τού ΠΑΟΚ δούλεψε ρολόι.

Γιατί στην ομάδα ήρθαν οι Εκόνγκ, Μπάμπα Ραχμάν, Σαμάτα, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, ενώ υπήρξαν και δύο ανανεώσεις-μαμούθ των Ζίβκοβιτς και Κοτάρσκι (και του Μπράντον Τόμας). Μάλιστα, το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη αναφέρει, όπως έχετε διαβάσει ξανά στο sportdog, ότι ο Ιβάν έχει δώσει εντολή για να βρεθούν από τώρα οι παίκτες που θα έρθουν τον προσεχή Γενάρη αλλά και να υπάρξει προετοιμασία για το καλοκαίρι του 2024.

Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει το όνομα του Μαξίμοβιτς στο ρεπορτάζ. Αλλά με τις εμφανίσεις που κάνει φέτος στη Χετάφε και με τη μισή La Liga να τον ορέγεται, υπάρχει ζήτημα. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που με τον προπονητή του, τον Χοσέ Μπορνταλάς, τα πηγαίνει εξαιρετικά.

"Από τότε που είμαι στην ομάδα, είναι η πρώτη φορά που ένας προπονητής παίρνει τον καλύτερό μου εαυτό. Μερικές φορές είναι πολύ βαρύ αυτό που συμβαίνει, δεν μπορώ να το αρνηθώ αυτό, ωστόσο, σου βγάζει κάτι παραπάνω από το 100%. Πραγματικά είναι ένας πολύ καλός προπονητής", είπε ο Σέρβος μέσος σε συνέντευξη στην Ισπανία προσθέτοντας χαρακτηριστικά: "Είναι πολύ δύσκολο να αποδεχθεί κάποιος τις μεθόδους του Μπορνταλάς, όμως αν το κάνει δεν θα μετανιώσει για τίποτα. Αν κάνει αυτό που ζητά ο Μπορνταλάς από έναν παίκτη, τότε θα εξελιχθεί και αγωνιστικά και ως πρόσωπο".

"Γιατί να αφήσει την Ισπανία για την Ελλάδα; - Δυνατός στις μονομαχίες, καλή πάσα, μαρκάρει - Με αυτόν να παίξει στην 11άδα του ΠΑΟΚ"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, βαθύ γνώστη του ισπανικού ποδοσφαίρου, που γνωρίζει άριστα την περίπτωση του διεθνή Σέρβου άσου, προκειμένου να δούμε τι κάνει φέτος με τη φανέλα της Χετάφε αλλά και ποια προοπτική υπάρχει για την καριέρα του.

"Βασικότατος είναι, παίζει στις θέσεις 6-8, αλλά το βλέπω δύσκολο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ποιος παίκτης θα άφηνε τη La Liga για να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα;", αναρωτήθηκε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: "Άλλωστε, το γεγονός ότι λήγει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι του 2024, θα ανοίξει την όρεξη σε ισπανικές ομάδες για την περίπτωσή του".

Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ από τη Θεσσαλονίκη και έρθει στον ΠΑΟΚ, με ποιον θα ταίριαζε να παίξει;

"Σε μια καλή ομάδα μπαίνει και παίζει και στο 4-3-3 και ως δεύτερος αμυντικός χαφ στο 4-4-2. Κυρίως ανασταλτικά είναι τα καλά χαρακτηριστικά του. Έχει καλή πάσα, δυνατός στις μονομαχίες, μαρκάρει, αρκετά χρήσιμος. Ταιριάζει στη Χετάφε που παίζει αμυντικά με 4-4-2".

Πού αποδίδει καλύτερα;

"Πιο πολύ στο 6 παίζει, καθώς δεν είναι χαρακτηριστικά για την επίθεση. Δεν είναι καλό του στοιχείο η ταχύτητα, άρα στον ΠΑΟΚ αν έρθει θα χρειαστεί έναν παίκτη με ταχύτητα στα χαφ πλάι του".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην της Μπαρτσελόνα για ΠΑΟΚ - Μεγάλη "καψούρα" του Νίκου Σαββίδη - Τον παρακολουθούν στην Κύπρο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags