Facebook Pixel Τα συλλυπητήρια της Super League στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού και οι αποφάσεις για το πρόγραμμα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-27 17:39:00

Τα συλλυπητήρια της Super League στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού και οι αποφάσεις για το πρόγραμμα!

Sportdog Team
Τα συλλυπητήρια της Super League στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού και οι αποφάσεις για το πρόγραμμα!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο συνεταιρισμός αποχαιρετά τον άτυχο αστυνομικό που έχασε τη ζωή του.

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση και αποφάσισε ομόφωνα με ψήφισμα να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, που έπεσε εν ώρα καθήκοντος.

Παράλληλα η Κάτια Κοξένογλου θα παραστεί στην κηδεία του άτυχου αστυνομικού. Πέραν τούτων, εγκρίθηκε η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, η οποία οφείλεται στη διακοπή λόγω του κωλύματος των διαιτητών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

"Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, με ψήφισμά του, εξέφρασε τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην Οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε επίσης να στηρίξει ηθικά και υλικά την Οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και τη θεσμική εκπροσώπηση της διοργανώτριας αρχής στην εξόδιο ακολουθία, από την αν. πρόεδρο της Super League Κάτια Κοξένογλου.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ. της Super League η τροποποίηση του ετήσιου συνοπτικού προγράμματος αγώνων του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών)".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags