Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίθανη εξέλιξη! Αυτός ο ξένος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα παίξει στο Dancing with the Stars στην πατρίδα του
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 09:07:00

Απίθανη εξέλιξη! Αυτός ο ξένος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα παίξει στο Dancing with the Stars

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη! Αυτός ο ξένος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα παίξει στο Dancing with the Stars

Αλλαγή καριέρας για ποδοσφαιριστή που πέρασε στο παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους μιας και αποφάσισε να αφήσει τα γήπεδα και να συνεχίσει στις... πίστες.

Μιγκέλ Τόρες: Νέα καριέρα για τον Ισπανό παλαίμαχο ποδοσφαιριστή που πέρασε στο παρελθόν και από τον Ολυμπιακό μιας και όπως έγινε γνωστό θα διαγωνιστεί στο  Dancing with the Stars της πατρίδας του, με τον ίδιο να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 2019 όταν έπαιξε για τελευταία φορά με τη Μάλαγα.

«Στοχεύω να τα δώσω όλα, παρόλο που δεν έχω ξαναχορέψει ποτέ. Το γεγονός πως έπαιζα ποδόσφαιρο και πως αθλούμουν σε όλη μου τη ζωή, πιστεύω θα με βοηθήσει. Αντέχω την κριτική. Αν μάλιστα αυτή έχει συμβουλευτικό ρόλο, τότε ακόμα καλύτερα. Διότι με βοηθάει να βελτιώνομαι και για αυτό είμαι άλλωστε εδώ. Για να κάνω το καλύτερο δυνατό», είπε χαρακτηριστικά ο Μιγκέλ Τόρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά για Τερίμ: "Ρεζίλι ο ΠΑΟ, βάλτε την Άγκυρα - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα 80-20" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags