Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φέρνει και Πέλκα στον ΠΑΟ ο Ατζούν - "Παγώνει" τη μεταγραφή Λάγκερμπιελκ ο Τερίμ - Στόπερ από την Τουρκία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-28 21:49:00

Φέρνει και Πέλκα στον ΠΑΟ ο Ατζούν - "Παγώνει" τη μεταγραφή Λάγκερμπιελκ ο Τερίμ - Στόπερ από την Τουρκία!

GOALάρες by Εvaggelistis
Φέρνει και Πέλκα στον ΠΑΟ ο Ατζούν - "Παγώνει" τη μεταγραφή Λάγκερμπιελκ ο Τερίμ - Στόπερ από την Τουρκία!

Το... τρελό μπόνους του Αλαφούζου στον Τούρκο κόουτς! Ο Ευάγγελος Μίχος δίνει κάποιες έξτρα πληροφορίες για τη συμμετοχή του Τούρκου παραγωγού στην πρόσληψη του έμπειρου προπονητή από το Τριφύλλι και αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τους Πράσινους και τον αμυντικό της Σέλτικ.

ATZOΥΝ: Παραδέχτηκε πως ήταν ο ενδιάμεσος μεταξύ Αλαφούζου και Φατίχ Τερίμ και ότι αυτός ήταν που πρότεινε τον συμπατριώτη και φίλο του διάσημο προπονητή,  στον Έλληνα επιχειρηματία/συνεργάτη του, πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Αποκάλυψε δε, πως το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ των τριών έγινε στο σπίτι του, στην Κωνσταντινούπολη, ανήμερα των Χριστουγέννων! Τι ΔΕΝ ΕΙΠΕ ο Τούρκος Mr Survivor, ιδιοκτήτης της Χαλ και προσεχώς του Βόλου; Πολλά και άκρως πιο ιντριγκαδόρικα!!! Πως πριν τον Τερίμ είχε κάνει το ίδιο, τον περασμένο Αύγουστο με τον Γουίλιαμ Αράο (αυτός τον... έφερε) στον Παναθηναϊκό. Γιατί δεν κατάφερε να πείσει τον "Αυτοκράτορα" να αναλάβει πέρσι την Χαλ και τον έπεισε τώρα για τον Παναθηναϊκό. Για το...τρίγωνο της σχέσης Ερντογάν - Ατζούν - Τερίμ. Και ποιος είναι ο Έλληνας ατζέντης που χρησιμοποιεί και εμφανίστηκε σε αυτή την συμφωνία!!! Όπως κι αν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα εφόσον ο Τερίμ συνεχίσει και μετά τον καλοκαίρι στο τριφύλλι, να πάει και ο αγαπημένος Έλληνας παίκτης του (Ατζούν), Δημήτρης Πέλκας...

ΓΚΟΥΣΤΑΦ ΛΑΓΚΕΡΜΠΙΕΛΚ: Είναι 23χρονος διεθνής, πανύψηλος (1,93), Σουηδός στόπερ που ανήκει στην Σέλτικ αλλά λόγω διαμάχης με τον προπονητή του, Brendan Rogers, έχει μπει στον πάγο το τελευταίο τρίμηνο. Η μοναδική συμμετοχή του σε αυτό το διάστημα ήταν ένα δεκαπεντάλεπτο ως αλλαγή κόντρα στη Φέγενορντ, στο τελευταίο ματς του ομίλου στο champions league, όπου σκόραρε κιόλας. Το εντυπωσιακό είναι πώς αποτέλεσε ακριβή καλοκαιρινή μεταγραφή για τους Κέλτες, από την σουηδική Έλφσμποργκ, στην οποία πλήρωσαν transfer fee 3.400.000€. Ο Λάγκερμπιελκ για αυτό το λόγο παραχωρείτε δανεικός από τη Celtic, χωρίς οι Σκωτσέζοι να θέλουν να βάλουν οψιόν πώλησης για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πού βρίσκεται η είδηση σε σχέση με την Eλλάδα σε όλη αυτή την ιστορία; Σύμφωνα με άκρως αξιόπιστη πηγή από την ελληνοσουηδική πιάτσα agents, ο Λάγκερμπιελκ αποτελούσε βασικό μεταγραφικό στόχο μέχρι πριν από λίγο καιρό του Παναθηναϊκού, ενόψει της χειμερινής περιόδου. Σύμφωνα μάλιστα και με σκωτσέζους συναδέλφους, ο Παναθηναϊκός μαζί με την Σέφιλντ της Premier League διεκδικούσαν τον διεθνή Σουηδό στόπερ! Μετά την... άφιξη του Τερίμ στο Τριφύλλι όμως, δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως παραμένει ως βασικός στόχος. Ήδη ακούγονται για την θέση του στόπερ, στην ... εποχή Τερίμ, ένας... γνωστός του απο το παρελθόν Βραζιλιάνος και δυο Γαλλοαφρικανοί που αγωνίζονται τώρα στην Τουρκία!!

 

ΤΕΡΙΜ: Το κασέ του, πριν από το 2017, ήταν πάνω απο 2.200.000 ευρώ καθαρές ετήσιες αποδοχές. Κατά την τελευταία του θητεία πάντως στην Γαλατά αμειβόταν χοντρικά με περιπου 1.400.000 ετησίως (πληρωνόταν σε τουρκικές λιρες, οπότε παίζει ρόλο η ισοτιμία που από τότε άλλαξε πολύ). Βέβαια τα τελευταία χρόνια ήταν κι άλλη η σχέση του με το κλαμπ, οπότε δεν έπαιζε σημαντικό ρόλο το κασέ του αφού ο Φατίχ Τερίμ είναι ένας ζωντανός θρύλος. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά μας μεταφέρθηκε από... γνώστη : "φαντάσου τον Ντουσαν Μπάγεβιτς να μην πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό, να έπαιρνε κύπελλο uefa με την ΑΕΚ, πρωταθλήματα και να έκανε πορείες στην Ευρώπη. Ο Τερίμ είναι ένας λαϊκός ήρωας για τη Γαλατά..."!!!! Στην Τουρκία πάντως λένε πως οι φιξ αποδοχές του στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι δεν θα ξεπερνούν τις 450.000 αλλά θα έχει... τρελό μπόνους κατάκτησης του τίτλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Τερίμ στον ΠΑΟ - Οι 2+1 που φεύγουν σίγουρα - "Χουνέρι" σε Σπόραρ, στην έξοδο κορυφαίο όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags