Facebook Pixel Super League: Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης - "Δίκαια η ανανέωση με Λουτσέσκου - Αψυχολόγητη η απόλυση Γιοβάνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 17:12:00

Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης - "Δίκαια η ανανέωση με Λουτσέσκου - Αψυχολόγητη η απόλυση Γιοβάνοβιτς"

Sportdog Team
Πήρε θέση παλαίμαχος παίκτης - "Δίκαια η ανανέωση με Λουτσέσκου - Αψυχολόγητη η απόλυση Γιοβάνοβιτς"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο θέμα προπονητών σε Δικέφαλο του Βορρά και Πράσινους.

Γρηγόρης Μάκος: Για το ελληνικό πρωτάθλημα, την ανανέωση του Λουτσέσκου, την πρόσληψη του Τερίμ, τον Άρη και τον Ολυμπιακό μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Για τη μάχη του τίτλου: «Βλέπουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα. Φέτος, θα γίνει ένας χαμός μέχρι και το τέλος. Θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Μένει να δούμε πως θα ενισχυθούν οι ομάδες».

Για ανανέωση Λουτσέσκου και πρόσληψη Τερίμ: «Δικαιολογημένη απόφαση η ανανέωση Λουτσέσκου. Είναι επιβράβευση για τη μέχρι τώρα πορεία. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος, βλέπει ότι υπάρχει καλό κλίμα και η απόφαση ήταν δικαιολογημένη. Ο Παναθηναϊκός έκανε μια αδικαιολόγητη και αψυχολόγητη κίνηση. Το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων θα διαφωνήσει με την απόλυση του Γιοβάνοβιτς.

Μεγάλο όνομα ο Τερίμ αλλά αδικήθηκε ο Γιοβάνοβιτς. Δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξει, έχει σταθερή πορεία ο Παναθηναϊκός. Τι μπορεί να αλλάξει; Δύσκολο θα είναι για τον Παναθηναϊκό επειδή ο κόσμος φωνάζει υπέρ του Ιβάν. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς αυτό».

Για τον Ολυμπιακό: «Λάθη θα γίνουν. Είναι δύσκολη η θέση του προπονητή, πρέπει να ταιριάξει με τους χαρακτήρες, να δέσει η ομάδα».

Για τον Άρη: «Ο Άρης πήρε μια δοκιμασμένη λύση»

Για το ποιος ξεχώρισε στον ΠΑΟΚ: «Ο Τάισον είναι καλός παίκτης, ήθελε απλά τον χρόνο του να προσαρμοστεί. Ο Κωνσταντέλιας ξεχωρίζει».

Για το ποιον μέσο ξεχωρίζει: «Ο Πέρεθ του Παναθηναϊκού, ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ. Παλιά μου άρεσε ο Ορμπάιθ», είπε ο Γρηγόρης Μάκος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς - Τον θέλει... πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ - "Ανοιχτός" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags