Facebook Pixel Δημήτρης Λημνιός: Αποχαιρέτησε την Κολωνία ο Λημνιός - Έβαλε ήδη τον πρώτο του στόχο με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 19:44:00

Αποχαιρέτησε την Κολωνία ο Λημνιός - Έβαλε ήδη τον πρώτο του στόχο με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποχαιρέτησε την Κολωνία ο Λημνιός - Έβαλε ήδη τον πρώτο του στόχο με τον Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας διεθνής είναι και επίσημα η πρώτη μεταγραφή των Πρασίνων για την χειμερινή περίοδο, με τον ίδιο μέσω δήλωσης να αποχαιρετά την γερμανική ομάδα.

Δημήτρης Λημνιός: Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 3,5 χρόνια είναι και επίσημα ο Έλληνας διεθνής, με τους Πράσινους να ανακοινώνουν την μεταγραφή και τον 25χρονο να αναμένεται τις επόμενες ημέρες ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ.

Μάλιστα η Κολωνία εξέδωσε ανακοίνωση όπου αποχαιρετά τον Έλληνα διεθνή, με τον ίδιο μέσω δήλωσης να στέλνει το δικό του "αντίο", ενώ μίλησε και για πρώτη φορά για το κεφάλαιο του Παναθηναϊκού που ξεκινάει.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να μπορώ να παίξω στην ομάδα μου και να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο Euro και θέλω να τη βοηθήσω να τα καταφέρει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου, όλους τους εμπλεκομένους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Ελπίζω να τα πάει καλά η Κολωνία στο δεύτερο μισό της σεζόν ώστε να παραμείνει στην Bundesliga», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λημνιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Γιαννούλη με Νόριτς - Τον θέλει... πακέτο με Μπακασέτα η ΑΕΚ - "Ανοιχτός" για Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags