Facebook Pixel Μιρτσέα Λουτσέσκου: Αποκάλυψη Μιρτσέα Λουτσέσκου για Ραζβάν: "Δεν ήθελε να γίνει βοηθός μου"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 15:16:00

Αποκάλυψη Μιρτσέα Λουτσέσκου για Ραζβάν: "Δεν ήθελε να γίνει βοηθός μου"

Sportdog Team
Αποκάλυψη Μιρτσέα Λουτσέσκου για Ραζβάν: "Δεν ήθελε να γίνει βοηθός μου"

Ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις από τον πατέρα του τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, παραχώρησε συνέντευξη σε ρουμανικό μέσο, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προπονητική καριέρα του γιού του αλλά και στην πορεία της.

Μιλώντας στο «Digi Sport» ο 78χρονο αναφέρθηκε στην περίοδο που ο νυν τεχνικός του ΠΑΟΚ παραιτήθηκε από προπονητής της Ραπίντ Βιέννης και παρόλα αυτά δεν δέχτηκε την πρόταση για να πάει με τον πατέρα του ως συνεργάτης του στην Μπεσίκτας.

«Την σεζόν 2002-03 ήταν αντιπρόεδρος της Ραπίντ Βουκουρεστίου, με πρόεδρο τον Ρέντνικ και κατέκτησε η ομάδα τότε το πρωτάθλημα. Έφυγε από την Ραπίντ και μετά από έναν χρόνο ήρθε σε εμένα και μου είπε: «Δεν μπορώ να είμαι μέλος διοίκησης, θέλω να γίνω προπονητής» και τότε του είπα «έλα δίπλα μου να δεις πώς είναι (σ.σ τότε ήταν προπονητής στην Μπεσίκτας) και μου απάντησε αρνητικά», είπε αρχικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ντράγκομιρ (σ.σ πρώην πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας) τον βοήθησε και τον έστειλε σε μαθήματα προπονητικής στη Γερμανία. Έκανε εντατικά μαθήματα στην γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που αφορούσαν τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες στο άθλημα. 

Πέρασε ένα μήνα εκεί, ξυπνούσε στις πέντε το πρωί. Μετά ήρθε απευθείας στο Μπρασόβ και ανέλαβε την ομάδα, μετά ήρθε στη Ραπίντ και είχε την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Όλοι από τότε τον επέκριναν ότι τον βοηθούσα, αλλά τίποτα δεν ήταν αλήθεια. Έμαθε πώς να συμπεριφέρεται και τι να κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ετοιμάζει νέο... μπαμ ο Σαββίδης μετά το προπονητικό του ΠΑΟΚ - Ανακοινώνεται μέσα στον Γενάρη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags