Ανέστης Αναστασιάδης: Ο πρώην αμυντικός της Λαμίας  μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον φετινό ΠΑΟΚ και την «κούρσα» που γίνεται με φόντο τον τίτλο, ενώ αποθέωσε την παρουσία του Δικεφάλου του Βορρά στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Conference League.

«Για εμάς που είμαστε απλοί παρατηρητές είναι ωραίο να υπάρχει ανταγωνισμός και μικρή διαφορά. Αλλλς χρονιές, τέτοια εποχή, είχε τελειώσει, τώρα είναι ωραίο για τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ δείχνει μεγάλη σταθερότητα, έχει διάρκεια και ενδεχομένως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο.
Αυτό όλο μετουσιώνεται και σε καλή παρουσία και στην Ευρώπη, που έχει πετύχει κάτι μεγάλο. Στον δεύτερο γύρο, βέβαια, θα είναι πιο σφιχτές οι ομάδες, όπως και σήμερα ο ΟΦΗ. Είναι και ο Παναθηναϊκός που είχε μία απρόσμενη αλλαγή
».

Για την σχολή προπονητικής που πέρασε μαζί με τον Πάμπλο Γκαρσία: «Η πρώτη σχολή ήταν με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Στάικο, τον Κονέ και τον Γκέκα. Ο Γκαρσία είναι πολύ καλός, μεγάλη προσωπικότητα και σοβαρός. Θέλει να εξελιχθεί και παρά την δυσκολία που είχε με την γλώσσα το προσπάθησε. Αυτό φαίνεται και στον Πανσερραϊκό που έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα είναι στο κόλπο του τίτλου. Δεν ξέρω αν καταφέρει να αντέξει και στην Ευρώπη, γιατί είναι δύσκολο αυτό που έχει καταφέρει. Είναι πρωτόγνωρο για ελληνική ομάδα. Οι ομάδες της Αθήνας, φυσικά, μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο στα πλέι οφ», είπε ο Ανέστης Αναστασιάδης.