Facebook Pixel Τάκης Τσουκαλάς - Ολυμπιακός: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 13:06:00

Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!

Sportdog Team
Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!

"Έχετε έτοιμο άλλον ιδιοκτήτη; Μη βρίζετε τον Κούγια"! Ξέσπασμα από τον γνωστό οπαδό-παρουσιαστή σχετικά με την εικόνα της ομάδας στη Λαμία, αλλά και τις αντιδράσεις του κόσμου κατά της διοίκησης...

Μεταγραφές από το… πάνω ράφι ζήτησε ο Τάκης Τσουκαλάς μετά την ήττα του Ολυμπιακού στη Λαμία, όπου τα «έχωσε» στους παίκτες, ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει τον Κάρλος Καρβαλιάλ και χαρακτήρισε… αστεία όσα σχόλια ζητούν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Λιμάνι.

Παράλληλα, τόνισε πως παρά την κριτική που κάνει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Μετά από 5.5 χρόνια ο Ολυμπιακός έχασε στην Επαρχία. Η ομάδα θέλει μεταγραφές. Θέλουμε δύο στόπερ και χαφ. Όχι απλό χαφ, χαφάρα!

Δεν υπάρχει κορμός, χάσαμε βαθμούς σε Περιστέρι και ήττα σήμερα. Στεναχωριέμαι που βρίζετε τους παίκτες και τους τραυματίες. Να φύγει ο πρόεδρος λέτε. Έχετε κανέναν άλλον έτοιμο;

Εγώ να πω σε Μαρινάκη, ήρθε η ώρα να βάλει το χέρι στην τσέπη να φέρει πέντε παικταράδες, γιατί δεν πάει άλλο. Το βάζει πάντα το χέρι στην τσέπη, αλλά αντί για 20 παίκτες, να φέρει πέντε παικταράδες. Είναι ο εγγυητής του συλλόγου, ο θεματοφυλάκας που βάζει χρήματα παντού. Με τον πρόεδρο έχουμε πάρει 10 πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και κάπου 110 κούπες στον Ερασιτέχνη.

Και ο Παναθηναϊκός 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, η ΑΕΚ 27, ο ΠΑΟΚ 24. Αλλά εμείς δεν συγκρινόμαστε με αυτούς.

Ρίξαμε ευθύνες στην αρχή του καλοκαιριού στον Μαρινάκη. Αλλά δεν εγκαταλείπουμε το πρωτάθλημα, πάρτε παίκτες. Έχουμε τόσα ντέρμπι μπροστά. Μην μπερδεύστε, μην σας πηγαίνουν όπου θέλουν. Όσοι λένε για τον Μαρινάκη, αν δεν υπήρχε ο Μαρινάκης, δεν θα υπήρχαν ούτε αυτοί στο facebook να γράφουν. Μας πήγαιναν για… μαγείρεμα 13 χρόνια πριν. Ευθύνες έχει ο Μαρινάκης, αλλά ποιος θα μεινει αν φύγει; Εγώ και ο Άκης; Μην νομίζετε ότι αβαντάρουμε τον Μαρινάκη. Δεν γίνεται να έχουν γίνει τόσα λάθη και να μην φταίει η κεφαλή.

Υπάρχουν παίκτες που έξι χρόνια δεν έχουν περάσει κανέναν, τώρα θα ξυπνήσουν; Αλλά τα αποτελέσματα τώρα είναι ευθύνη των παικτών. Φάγατε τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ, που είναι ντροπή και το περάσατε στο ήρεμο, όλα κανονικά. Λίγο εγωισμό! Ας μη μιλήσουμε με ονόματα παικτών, οι Ρέτσος και Ντόη είναι φιλότημα παιδιά, αλλά δεν παίζουξν ούτε στη θέση τους. Ο Καμαρά τι κάνει; Μη τα ισοπεδώνουμε όλα όμως. Ας πάρουμε πέντε παικτες, έξι θέλω εγώ και ας αφήσουμε τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του. Μη μου λέτε για Γιοβάνοβιτς, γελάει ο κόσμος. Ήταν 15 βαθμούς μπροστά και έχασε το πρωτάθλημα και το πήραν χαμπάρι οι Παναθηναϊκοί μετά από 3.5 χρόνια!

Και κάτι για τον Κούγια. Τον βρίζετε τζάμπα. Ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια υποφέρει στο νομικό θέμα. Δεν τον πήραμε ούτε για προπονητή ούτε για να τον παντρευτούμε. Για δικηγόρο τον πήραμε. Και αν είχαμε δικηγόρο της προκοπής στα καραγκιζιλίκια με τον Χουάνκαρ δεν θα είχαμε χάσει τους βαθμούς».

Δείτε μετά το 3ο λεπτό:

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες ευθύνες Καρβαλιάλ, τον "τέλειωσε" στο ημίχρονο - Απογοήτευση Ορτέγκα, "εφιάλτης" Ρέτσος-Ντόη με ΑΕΚ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags