Απόστολος Τσουρέλας: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά στo Metropolis 95.5 και στην εκπομπή »Στη Σέντρα», αναφέροντας πως αν η ομάδα είναι μπροστά στα play off δεν θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτόν τον ΠΑΟΚ. Είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχουν ομάδες που μπορούν να μας κερδίσουν στο πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι δουλεμένη, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, έχει πολλές λύσεις, πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην κερδίσει κάτι στο τέλος. Είχαμε καιρό να δούμε έναν ΠΑΟΚ που δεν μας προκαλούσε άγχος. 

Ο προπονητής έχει λύσεις και όπλα για να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία. Ο Κωνσταντέλιας είναι παικταράς, ο Ζίβκοβιτς διανύει την καλύτερη του χρονιά, ο Ταισον είναι εξαιρετικός όπως και ο Μπάμπα. Ο Οζντόεφ είναι ένα χαφ που σκοράρει. Έχουμε παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν. Βλέπουμε μια ομάδα που κερδίζει επαγγελματικά. Ακόμη και να βρεθεί πίσω στο σκορ, ξερεις ότι θα έρθει το γκολ και η νίκη». 

Για το πώς θα αντιδράσει σε ένα κακό αποτέλεσμα: «Θα έρθει μια κακή στιγμή και εκεί θα φανεί ο χαρακτήρας της ομάδας. Έχει το μέταλλο αυτό ο ΠΑΟΚ. Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, με παρελθόν σε καλές ομάδες και ξέρουν να ξεπερνανε τις δυσκολίες. Αν είμαστε μπροστά μέχρι τα πλέι οφ με πέντε έξι βαθμούς, δεν χάνουμε το πρωτάθλημα με τίποτα. Είμαστε η καλύτερη, η πιο δυνατή και η πιο γρήγορη ομάδα. Δεν χρειάζεται να είμαστε μετριόφρονες».

Για το μερίδιο του Λουτσέσκου: «Ο προπονητής κάνει μια εξαιρετική δουλειά, το κλίμα είναι καλό, η διοίκηση βοηθάει με τις μεταγραφές. Όλοι θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ και όσοι παίζουν θέλουν να μείνουν. Υπάρχουν δυο και τρεις παίκτες που θέλουν να έρθουν στον ΠΑΟΚ. Παίκτης που έπαιζε σε άλλη ομάδα, έφυγε, χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ δεν έγινε η μεταγραφή αλλά πήγε αλλού. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, καλούς παίκτες και η διοίκηση έχει δώσει όλα τα εφόδια για να λειτουργούν όλα άψογα».

Για το αν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ οι απουσίες των παικτών στο Κόπα Άφρικα: «Μπορούν να καλυφθούν με τους παίκτες. Έχει παίκτες και μπορεί να τους καλύψει. Έχουμε πλούσιο υλικό και ποιοτικό», είπε ο Απόστολος Τσουρέλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!