Facebook Pixel Ο Ρουμάνος προπονητής του μήνα ο Λουτσέσκου - ’’Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι την ψυχή μου’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-10 04:15:00

Ο Ρουμάνος προπονητής του μήνα ο Λουτσέσκου - ’’Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι την ψυχή μου’’

Sportdog Team
Ο Ρουμάνος προπονητής του μήνα ο Λουτσέσκου - ’’Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι την ψυχή μου’’

Μεγάλη τιμή για τον τεχνικό του Δικεφάλου, ο οποίος μίλησε για την πορεία της ομάδας του.

Ως καλύτερος Ρουμάνος προπονητής αναδείχθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τον μήνα Δεκέμβριο και ο κόουτς του ΠΑΟΚ μίλησε στα ρουμάνικα ΜΜΕ για το βραβείο και την πορεία του Δικέφαλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Δεκέμβριος δεν ήταν απλά ένας καλός μήνας, αλλά η συνέχεια της δουλειάς έξι μηνών από τον πρώτο επίσημο μας αγώνα. Η ομάδα έπαιξε θαυμάσια, πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα, πέρα από αυτό που θα περίμεναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ήταν μια πολύ καλή περίοδος, αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα ματς».

Για το αν τίθεται θέμα σύγκρισης με την χρονιά που κατέκτησε το νταμπλ, τόνισε: «Δεν μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Εκείνη ήταν μία ιστορική χρονιά. Είναι δύο διαφορετικές ομάδες, διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ηλικίες. Εγώ είμαι ένας από αυτούς. Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι την ψυχή μου. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο ματς. Αυτό μας βοηθά να κρατάμε την προσοχή και τη συγκέντρωση μας. Έχω την ευθύνη και το κίνητρο να συνεχίσω έτσι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραυνοί" Γιάννη Αναστασίου: "Ο ΠΑΟΚ ωρίμασε - Ο Τερίμ θέλει χρόνο - Προβάδισμα η ΑΕΚ - Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλάνο"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags