Στην αναζήτηση μεσοεπιθετικού που βρίσκεται η ΑΕΚ και στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Άρη αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε, αρχικά, πως ο Κέιντ Κάουελ που γράφτηκε για την Ένωση οδεύει προς την Τσίβας, ενώ πρόσθεσε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα κινηθούν για μεσοεπιθετικό, ο οποίος θα αγωνίζεται στα αριστερά, αλλά και στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Στη συνέχεια στάθηκε στο σημερινό ματς με τους Θεσσαλονικείς στην OPAP Arena, λέγοντας ότι ο Γιώργος Αθανασιάδης αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, αφού θα είναι ο βασικός γκολκίπερ για τα παιχνίδια του κυπέλλου, υπογραμμίζοντας ότι ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές. Ξεκαθάρισε, δε, ότι είναι σημαντικό η ΑΕΚ να βάλει βάσεις πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας πως η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα είναι και το ξεκάθαρο φαβορί σε όλους τους γύρους μέχρι τον τελικό.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο Πέτρος Μάνταλος μπορεί να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Άρη, όμως, θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα υπολογίζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (14/01).

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα: