Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τρίβει τα... χέρια του ο Λουτσέσκου - Αυτός ο παίκτης φώναξε... παρών ενόψει συνέχειας
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-12 07:00:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Λουτσέσκου - Αυτός ο παίκτης φώναξε... παρών ενόψει συνέχειας

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Λουτσέσκου - Αυτός ο παίκτης φώναξε... παρών ενόψει συνέχειας

Μπορεί όλα τα φώτα να έπεσαν πάνω στον Γιάννη Κωνσταντέλια και την γκολάρα που πέτυχε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ωστόσο ένα ακόμη από τα σημεία αναφοράς του χθεσινού ΠΑΟΚ ήταν ο Μάρκος Αντόνιο.

ΠΑΟΚ: Μπορεί όλα τα φώτα να έπεσαν πάνω στον Γιάννη Κωνσταντέλια και την γκολάρα που πέτυχε στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ωστόσο ένα ακόμη από τα σημεία αναφοράς του χθεσινού ΠΑΟΚ ήταν ο Μάρκος Αντόνιο.

Από το καλοκαίρι που αποκτήθηκε κι έχοντας περάσει έναν σοβαρό τραυματισμό, ο Βραζιλιάνος στο Πανθεσσαλικό πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού και μάλιστα έδειξε πως είναι ένας πολυσύνδετος παίκτης, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του άξονα. Διότι, με την αγωνιστική παρουσία του, όπως απέδειξε, δεν είναι απλά ένας box to box μέσος. Έχει τη δυνατότητα και την τεχνική κατάρτιση να αγωνιστεί μέχρι και σαν δεκάρι. Κάτι που το είδαμε χθες στο Βόλο.

Ο Μάρκος Αντόνιο πέρασε σχεδόν τρεις μήνες εκτός δράσης, έχοντας να διαχειριστεί μία βαριά θλάση 3ου βαθμού, πριν ακόμη τον πάρει ο ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι ωστόσο δεν δίστασαν να τον “δανειστούν” από την Λάτσιο, προφανώς γνωρίζοντας τα αγωνιστικά στοιχεία του και τι ακριβώς μπορεί να δώσει την ομάδα.

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του Λουτσέσκου χθες μετά το παιχνίδι, με τον 23χρονο Βραζιλιάνο χαφ, πλέον να μπαίνει δυναμικά στο rotation της ομάδας για το δεύτερο και τελευταίο κομμάτι της σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανταρσία" στον Ολυμπιακό - Διώχνουν 2 παίκτες, αλλά δεν λύνουν το συμβόλαιο - Ο Κοστίνια "έφαγε" Ανδρούτσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags