ΠΑΟΚ: Το απόλυτο φαβορί για να πάρει τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή παίκτη της χρονιάς στην Βουλγαρία, είναι ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ και αν πάρει αυτό το βραβείο… βάζει από κάτω τον Κρίστο Μπόνεφ και ετοιμάζεται να φτάσει τον τεράστιο Χρίστο Στοϊτσκόφ!

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι πολύ πιθανό να κερδίσει και φέτος τον τίτλο του «ποδοσφαιριστή της χρονιάς» στην γειτονα χώρα με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, συγκεκριμένα το 2018. το 2021 και το 2022.

Ο «Ντέσπο» αν καταφέρει να αναδειχθεί για τέταρτη φορά καλύτερος παίκτης στην Βουλγαρία, θα προσπεράσει τον θρύλο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου Χρίστο Μπόνεφ, ο οποίος έχει βραβευτεί τρεις φορές στο παρελθόν, σε μια σημαντική στιγμή στην καριέρα του Βούλγαρου εξτρέμ του Δικεφάλου.

Υπάρχει επίσης ένας άλλος ενεργός ποδοσφαιριστής ο Ιβελίν Ποπόφ με τρεις κατακτήσεις, ο οποίος, ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο για τον Ντεσπόντοφ να κερδίσει το βραβείο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Αν ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός βραβευτεί άλλη μια φορά, θα έρθει κοντά στο σύμβολο του ποδοσφαίρου χώρας και έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία, τον Χρίστο Στοϊτσκόφ ο οποίος κατά τη διάρκεια της ενεργού αγωνιστικής του καριέρας ήταν πέντε φορές στην κορυφή της κατάταξης.

Αυτή τη στιγμή τις περισσότερες φορές έχει βραβευτεί ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Μονακό αλλά και του ΠΑΟΚ – Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, που έχει βρεθεί στην κορυφή μεταξύ των γηγενών συναδέλφων του έξι φορές.

Η προθεσμία για την ψηφοφορία στην ψηφοφορία «Ποδοσφαιριστής της Χρονιάς» λήγει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, και η τελετή αναμένεται να γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου σε μέρος που θα γινει γνωστό τις επόμενες μέρες.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η 1η αλλαγή Καρβαλιάλ μετά τον ΠΑΟ - Ανακοινώνει δύο μεταγραφές - "Εξοργιστικός" Καμαρά, άμεσα εξελίξεις!