Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Πέλκας: Μετά τον Ακαϊντίν, φέρνει και Πέλκα ο Ατζούν στον ΠΑΟ - Άλλαξε μάνατζερ και φεύγει από Ιταλία ο Ζαγαρίτης!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-13 21:35:00

Μετά τον Ακαϊντίν, φέρνει και Πέλκα ο Ατζούν στον ΠΑΟ - Άλλαξε μάνατζερ και φεύγει από Ιταλία ο Ζαγαρίτης!

Οι Μιχείες
Μετά τον Ακαϊντίν, φέρνει και Πέλκα ο Ατζούν στον ΠΑΟ -  Άλλαξε μάνατζερ και φεύγει από Ιταλία ο Ζαγαρίτης!

Το "οκ" του Τερίμ και η μεγάλη αλλαγή για τον Έλληνα μπακ. Πώς ο Τούρκος παραγωγός συνδέεται άμεσα με τις τελευταίες κινήσεις των Πράσινων και γιατί θεωρούν δεδομένη πλέον και την άφιξη του πρώην άσου του ΠΑΟΚ. Τι συνέβη με τον ποδοσφαιριστή της Πάρμα, η... μεταγραφή ατζέντη και το επόμενο βήμα στην καριέρα του.
 

ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ/1: Έκανε τελικά... μεταγραφή ο 22χρονος Θηβαίος αριστερός μπακ της Πάρμα. Μετά από σχεδόν 6 χρόνια αποχώρησε από την Rogon του Πολ Κουτσολιάκου και πήγε στην Prosport του Πασχάλη Τουντούρη! Μανατζερικά δηλαδή έγινε "συμπαίκτης" του κορυφαίου Έλληνα αριστερού μπακ Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος ασφαλώς αποτελεί και την καλύτερη διαφήμιση/"κράχτη" για τον agent Τουντούρη 

(βεβαίως μαζί και με άλλες σημαντικές δουλειές την τελευταία 3ετία, που έχουν αυξήσει και το πελατογειό του). Η μετακίνηση του Ζαγαρίτη σήκωσε - είναι αλήθεια - πολύ σκόνη στην ελληνική πιάτσα agent. Κι αυτό αφού ο πρώην μπακ του Παναθηναϊκού αποτελούσε "πουλέν" του Κουτσολιάκου, ο οποίος με το που καθιερώθηκε στον Παναθηναϊκό (επί Μπόλονι) του έκανε την μεταγραφή στην Πάρμα, απογειώνοντας τις αποδοχές του κοντά στις 300.000 ευρώ (κατά μέσο όρο ετησίως)! Στην ιταλική ομάδα με την βαριά φανέλα και το σπουδαίο παρελθόν ο Ζαγαρίτης δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, ούτε στο βασικό ροτέισον. Ακόμη και την φετινή πρωταθληματική σεζόν για την Πάρμα, ο "Ζαγάρ" παρότι ξεκίνησε κάνοντας 6 συμμετοχές από τις 24 Σεπτεμβρίου δεν έκανε ξανά συμμετοχή! Το αποτέλεσμα ήταν να θέλει να αποχωρήσει άμεσα από την Πάρμα και την Ιταλία (το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι). 

ΖΑΓΑΡΙΤΗΣ/2: Ο Κουτσολιάκος του είχε βρει άλλη ιταλική ομάδα, πάνω κάτω με τις ίδιες αποδοχές αλλά ο Ζαγαρίτης ήταν αρνητικός γενικά για Ιταλία (θεωρεί πως δεν του ταιριάζει ως στυλ). Κάπως έτσι, λοιπόν, προφανώς προέκυψε η αλλαγή μανατζερικής στέγης, φεύγοντας από ένα μεγάλο Γραφείο και πηγαίνοντας σε ένα εξίσου μεγάλο, το οποίο πάντως αποφεύγει να κάνει δουλειές στην Ιταλία. Λεπτομέρεια: η Πάρμα έχει δικιά της οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου Ζαγαρίτη ως το 2025, με αποδοχές 400.000 ευρώ. Μπορεί να φαίνεται πως δεν τον υπολογίζει αλλά ίσως το χρησιμοποιήσει για να πάρει κάποια χρήματα (τώρα ή το καλοκαίρι) σε πιθανή μεταγραφή του Ζαγαρίτη. Ο τελευταίος πάντως και να φύγει από την Πάρμα προς τα τέλη Γενάρη για την Ελλάδα δεν θα έχει πολλές επιλογές, αν και στο παρελθόν είχε "παίξει" για ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ...

ΑΤΖΟΥΝ/ΠΕΛΚΑΣ: Ο "Μίστερ Survivor" είναι φίλος του Ερντογάν, του Φατίχ Τερίμ και του Γιάννη Αλαφούζου. Με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ ο Τούρκος επιχειρηματίας εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζονται στα τηλεοπτικά αλλά από το περασμένο καλοκαίρι "συνεργάζονται" και... ποδοσφαιρικά. Με την μεσολάβηση του Ατζούν τον Αύγουστο ο Παναθηναϊκός πήρε τον Βραζιλιάνο Αράο από την Φενέρ (ο Ατζούν δεν είναι απλά οπαδός της αλλά και μέλος της, με δική του σουίτα στο γήπεδο). Με πρωτοβουλία του Ατζούν ήρθε ο Φατίχ Τερίμ στο τριφύλλι ενώ σύμφωνα με την ελληνοτουρκική πιάτσα agents o Ατζούν (που είναι ιδιοκτήτης και της Χαλ) έχει βάλει και το...χεράκι του για να ολοκληρωθεί με την Φενέρ το deal του Τούρκου στόπερ Ακαιντίν! Από την άλλη πλευρά και σύμφωνα με την πιάτσα, Έλληνας συνεργάτης/δεξί χέρι του Αλαφούζου βοήθησε τον Ατζούν για να πάει/πάρει τον Βόλο του Μπέου!!!

Εφόσον, λοιπόν, ο Φατίχ Τερίμ εδραιωθεί στον Παναθηναϊκό, μείνει και μετά το καλοκαίρι, οι ... υποψιασμένοι/ψαγμένοι προεξοφλούν πως ο επόμενος παίκτης που θα έρθει από το τουρκικό πρωτάθλημα στο "τριφύλλι", με το boostάρισμα του Ατζούν, θα είναι ο Δημήτρης Πέλκας! Προσωπικός φίλος του "Μister Survivor", ο οποίος τον έχει ποδοσφαιρικά σε πολύ μεγάλη εκτίμηση - από τις πρώτες του μεταγραφές τον περασμένο Γενάρη στην Χαλ- ενώ και ο Τερίμ έχει τον Πέλκα... ψηλά. Βέβαια ο 30χρονος επιτελικός μέσος είναι στην Μπασάκσεχιρ και τα πάει πολύ καλά (16 συμμετοχές/ 4 γκολ), με τον τουρκικό σύλλογο το καλοκαίρι να έχει οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο. Μια... λεπτομέρεια που μπορεί βέβαια να ξεπεραστεί από τους Τερίμ, Ατζούν. Σημειολογικά να αναφέρω πως το στάδιο της Μπασάκ έχει μετονομαστεί σε "Φατίχ Τερίμ" προς τιμή του Τούρκου "Αυτοκράτορα"!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "τέλειωσε" από ΠΑΟ ο Τερίμ, ούτε να τον δει στο Κορωπί - "Τζάμπα" το 1 εκατ. Αλαφούζου - Βρήκε ήδη ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags