Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ - Ψηλά σε λίστα ομάδας ξένος ποδοσφαιριστής - Τον θέλει κορυφαίος προπονητής
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 00:04:00

"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ - Ψηλά σε λίστα ομάδας ξένος ποδοσφαιριστής - Τον θέλει κορυφαίος προπονητής

Sportdog Team
"Συναγερμός" στον ΠΑΟΚ - Ψηλά σε λίστα ομάδας ξένος ποδοσφαιριστής - Τον θέλει κορυφαίος προπονητής

Ρεπορτάζ... φωτιά από το εξωτερικό καθώς αναφέρει ότι ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά είναι στη λίστα ομάδας της πατρίδας του, μιας και ο προπονητής της τον θέλει.

Μάρκος Αντόνιο: Νέα δεδομένα για το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ βάζουν τα Μέσα από την πατρίδα του, μιας και αναφέρουν πως η Φλαμένγκο τον έχει πολύ ψηλά στη λίστα της, αφού είναι προσωπική επιλογή του προπονητή της ομάδας Τίτε, με τον ποδοσφαιριστή να είναι δανεικός στον Δικέφαλο του Βορρά, από τη Λάτσιο, μέχρι το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει προαιρετική οψιόν αγοράς ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

«Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται στη λίστα της Φλαμένγκο, παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομά του από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Μάρκος Μπραζ. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φλαμένγκο δείχνει ενδιαφέρον για τον μέσο, Μάρκος Αντόνιο. Το 2022, όταν ακόμα ανήκε και ξεχώριζε για τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ο Βραζιλιάνος ήταν ήδη στο στόχαστρο της «Φλα», αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και έτσι ο Μάρκος Αντόνιο συνέχισε την καριέρα του στην Λάτσιο.

Η πιθανή μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο έχει την έγκριση του Τίτε και πληροί όλες τις απαιτήσεις που επιδιώκει η Φλαμένγκο για την ομάδα που θέλει να φτιάξει. Το σκεπτικό του Τίτε είναι να πάρει φανέλα βασικού στην μεσαία γραμμή κατά την διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, όταν η Φλαμένγκο θα χάσει τους Πούλγκαρ, Ντε Λα Κρουζ και Αρασκαέτα που θα είναι διεθνείς με τις ομάδες τους. Επιπλέον η Φλαμένγκο βλέπει στον χαφ του ΠΑΟΚ δυνατότητες τεχνικής και οικονομικής απόδοσης. Παρά τη μακρόχρονη εμπειρία του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, είναι μόλις 23 ετών. Η «Φλα» σχεδιάζει να καταθέσει πρόταση δανεισμού στην Λάτσιο, βάζοντας υποχρεωτική ρήτρα αγοράς», αναφέρει το ρεπορτάζ από την Βραζιλία για τον Μάρκος Αντόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάλυση Φινοκαλιώτη: Κανένα οφσάιντ, πέναλτι σε Ροντινέι - Σωστή αποβολή Ρέτσου, ανατροπή Βέρμπιτς (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags