Facebook Pixel Super League: Μίλησε για όλα παλαίμαχος φορ - "Αρπάζει τις ευκαιρίες ο Τζίμας - Θέλει χρόνο ο Τερίμ" - Ποιος το φαβορί για τον τίτλο
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-16 19:04:00

Μίλησε για όλα παλαίμαχος φορ - "Αρπάζει τις ευκαιρίες ο Τζίμας - Θέλει χρόνο ο Τερίμ" - Ποιος το φαβορί για τον τίτλο

Sportdog Team
Μίλησε για όλα παλαίμαχος φορ - "Αρπάζει τις ευκαιρίες ο Τζίμας - Θέλει χρόνο ο Τερίμ" - Ποιος το φαβορί για τον τίτλο

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην εικόνα των ομάδων μέχρι αυτή τη στιγμή.

Αντώνης Πετρόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και μίλησε για τα κυριακάτικα παιχνίδια του Πρωταθλήματος της Super League 1 και αν υπάρχει κάποιο φαβορί για τον τίτλο. Ακόμη, μίλησε για τον Στέφανο Τζίμα, την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό και τους αγώνες Κυπέλλου.

«Καλά πάει το Πρωτάθλημα. Είχαμε ωραία παιχνίδια χθες. Θέλουμε πιο πολλούς Έλληνες, χρειάζεται αυτό για την Εθνική σε όλες τις θέσεις. Είδα τις φάσεις του ΠΑΟΚ, αν και είναι μικρός σε ηλικία ο Τζίμας θα είναι υπολογίσιμη μονάδα για τον ΠΑΟΚ τα επόμενα χρονιά, μπορεί και να πουληθεί. Είναι και θέμα προπονητή πώς θα διαχειριστεί και τα αποδυτήρια αλλά όλος ο οργανισμός στηρίζει τα νέα παιδιά και ο Τζίμας αρπάζει τις ευκαιρίες. Είχε καλές ενέργειες, ο ΠΑΟΚ κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό βγαίνει με Κωνσταντέλια, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη και επειδή παρακολουθώ και τις Εθνικές νέων καταλαβαίνω ότι γίνεται δουλειά στον ΠΑΟΚ».

Για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς και θα ήταν πολύ καλύτερο αν γινόταν με κόσμο, έτσι είναι σαν φιλικό. Αλλά κάτι πρέπει να γίνει και με το θέμα της βίας. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και η ΑΕΚ κατάφερε και ισοφάρισε στο τέλος».

Για τον Άρη: «Έχει βελτιωθεί και στο Κύπελλο θα είναι πολύ διαφορετικός. Έχει να πάει σε τελικό από το 2010 όταν ακόμα έπαιζα εγώ. Βελτιώνεται ο Άρης, ο Μάντζιος συμμαζεύει τα πράγματα και παρουσιάζεται όλο και καλύτερος».

Αν βλέπει κάποιο φαβορί για το Πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε κανέναν, ούτε τον Ολυμπιακό που είναι λίγο πίσω στη βαθμολογία. Είναι οργανισμοί που διαχειρίζονται καταστάσεις. Θα κριθούν πολλά στην Τούμπα που ο ΠΑΟΚ τους έχει όλους μέσα. Εκεί θα γίνει ένα κλικ ποιος θα πάρει ψυχολογικό αβαντάζ αλλά είναι νωρίς. Είναι καλό γιατί οι ομάδες είναι κοντά και το πρωτάθλημα έχει ενδιαφέρον και στις ψηλές και τις χαμηλές θέσεις».

Για την αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό με την έλευση του Φατίχ Τερίμ: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κανονικότητα τα τελευταία χρόνια με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, είχε πάει πολύ καλά. Έγινε μια επιλογή που όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή πάντα υπάρχει ένα μπουστάρισμα αλλά χρειάζεται χρόνος. Κάνει πειράματα, μαθαίνει την ομάδα, βάζει τον Κώτσιρα στα χαφ, έχει θέμα με τον τερματοφύλακα. Έχει την εμπειρία ο Τερίμ να διαχειριστεί τις καταστάσεις, έχει νοοτροπία νικητή και θα κριθεί και αυτός στο τέλος».

Αν θα παίξουν ρόλο στο Πρωτάθλημα οι αποκλεισμοί στο Κύπελλο από τα ζευγάρια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός και Άρης-ΑΕΚ: «Ναι, είναι άλλο να κυνηγάς δυο στόχους και άλλο έναν. Είναι ματς δύσκολα και θέλουν προσοχή για τις ομάδες. Ο καθένας για τους λόγους του πρέπει να τα πάρει. Είναι ματς στην ισοπαλία, οι ομάδες θα ανοιχτούν, είναι και ανάλογα με το πως θα αρχίσουν οι αγώνες. Αν μπει γκολ νωρίς αλλάζουν όλα. Θα ήταν αλλιώς με κόσμο, τελείως διαφορετικό», είπε ο Αντώνης Πετρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ​Γι’ αυτό δεν έπαιξε ο Πασχαλάκης - Φώναζε στον Τζολάκη - Θέμα χρόνου νέα ηχηρή αποχώρηση στο Λιμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags