Facebook Pixel Χαμός για Μπερνάρ στη Βραζιλία - Νέο δημοσίευμα εμπλέκει την Ατλέτικο Μινέιρο για τον σταρ του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-17 07:01:00

Χαμός για Μπερνάρ στη Βραζιλία - Νέο δημοσίευμα εμπλέκει την Ατλέτικο Μινέιρο για τον σταρ του ΠΑΟ!

Sportdog Team
Χαμός για Μπερνάρ στη Βραζιλία - Νέο δημοσίευμα εμπλέκει την Ατλέτικο Μινέιρο για τον σταρ του ΠΑΟ!

Καπνός υπάρχει σίγουρα, υπάρχει μήπως και φωτιά για τον Βραζιλιάνο άσο του Παναθηναϊκού;

Ο Παναθηναϊκός έριξε ''βόμβα'' το καλοκαίρι του 2022 με την μεταγραφή του Μπερνάρ Ντουάρτε. Ο Βραζιλιάνος άσος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, το οποίο λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι υποχρεώσεις του 31χρονου άσου με τους πράσινους στην Ελλάδα κορυφώνονται, αλλά την ίδια ώρα το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί στη Βραζιλία, εργάζεται πυρετωδώς για το μέλλον του πελάτη του.

Το πιο πιθανό είναι πως ο Μπερνάρ θα γυρίσει στην πατρίδα του, καθώς το Τριφύλλι δεν ''ψήνεται'' να τον κρατήσει. Η βραζιλιάνικη έκδοση του TNT Sports αποκάλυψε πως ένας εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ταξίδεψε στο Μπέλο Οριζόντε και είχε μία πρώτη συνάντηση με ιθύνοντες της Ατλέτικο Μινέιρο, με αντικείμενο συζήτησης το ενδεχόμενο συνεργασίας τους το καλοκαίρι.

Στο ρεπορτάζ δε γίνεται λόγος περί συμφωνίας, παρά μόνο για ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στην πλευρά του Μπερνάρ και στη διοίκηση της ομάδας με τις εξελίξεις να αναμένονται το ερχόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις μεταγραφές ο ΠΑΟ - "Σπάει" συμβόλαιο για τον Νο1 στόχο του Τερίμ - Φέρνει παίκτη έκπληξη από Τουρκία

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags