Χρήστος Μπούρμπος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και μίλησε αναφορικά με τις ''μάχες'' του Κυπέλλου Ελλάδος , τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στον Παναθηναϊκό αλλά και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Αρχικά για τον Άρη: «Εφόσον ο Άρης κατάφερε και απέσπασε την ισοπαλία εκτός έδρας, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Ο Άρης είναι απρόβλεπτος και ικανός για όλα, ενώ η ΑΕΚ είναι σταθερή που μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι, είναι μία πιεστική ομάδα. Ο Άκης Μάντζιος μπορεί να αξιολογήσει σωστά το παιχνίδι και να το διαβάσει όπως έγινε στο πρώτο παιχνίδι».

Όσο για την αλλαγή τεχνική ηγεσίας στον Άρη και αν είναι εμφανής η βελτίωση με τον Άκη Μάντζιο: «Είναι ξεκάθαρη η αλλαγή και φαίνεται , έχοντας να δώσει πολλά ακόμα και να πάρει από παίκτες. Το μεσοεπιθετικό κομμάτι του Άρη μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα και θα έλεγα πως είναι μία συνδυαστική δουλειά, 

Για τον Λιβάι Γκαρσία:  «Η αντίπαλη ομάδα νιώθει την παρουσία του, είναι μία απώλεια, αλλά έχει το απαραίτητο βάθος για να καλύψει τα κενά που δημιουργούνται στο ρόστερ τους».

Για το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού: «Πρόκειται για ντέρμπι με ένταση εκτός των τεσσάρων γραμμών που περνάει στα αποδυτήρια. Ο Ολυμπιακός είναι ασταθής, δεν είναι στα καλύτερα του, αλλά είναι υπολογίσιμος αντίπαλος, μπορώντας να κερδίσει οποιοδήποτε παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός ποδοσφαιρικά έχει την αλλαγή προπονητή σε μία μεταβατική περίοδο που χρειάζεται χρόνο για να περάσει τις ιδέες του στους παίκτες. Έδειξε καλή εικόνα ο Παναθηναϊκός με την ΑΕΚ, αλλά νομίζω ότι ο Ολυμπιακός το θέλει λίγο περισσότερο καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω από την υπόθεση τίτλος στο πρωτάθλημα».

Για τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα: «Είναι μία δυνατή κίνηση , μία καλή μεταγραφή ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχει την αξία του. Είναι σημαντικό να αποκτά μία ομάδα τον αρχηγό της Εθνικής».

Όσο για τον ΠΑΟΚ και τη διεκδίκηση του τίτλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που ''χτυπάει'' τους τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετάσχει, έχοντας δικά του παιδιά να κάνουν τη διαφορά και αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που γίνεται. Πρόκειται για ένα πολύ ωραίο πρωτάθλημα αγωνιστικά, ωστόσο όσα γίνονται εκτός αμαυρώνουν την εικόνα αυτή», είπε ο Χρήστος Μπούρμπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "χρυσό" συμβόλαιο Μπακασέτα σε ΠΑΟ - Τον έπεισαν τα τηλέφωνα Τερίμ, 1.5 εκατ. μικρότερη πρόταση η ΑΕΚ!