Facebook Pixel Κάτι... ψήνεται με Μπερνάρ: Η Ατλέτικο Μινέιρο επιβεβαίωσε το ραντεβού με τον αστέρα του ΠΑΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 17:12:00

Κάτι... ψήνεται με Μπερνάρ: Η Ατλέτικο Μινέιρο επιβεβαίωσε το ραντεβού με τον αστέρα του ΠΑΟ!

Sportdog Team
Κάτι... ψήνεται με Μπερνάρ: Η Ατλέτικο Μινέιρο επιβεβαίωσε το ραντεβού με τον αστέρα του ΠΑΟ!

Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού έχει μπει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του και έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ομάδα της πατρίδας του.

Την είδηση για ραντεβού της Ατλέτικο Μινέιρο με τον εκπρόσωπο του Μπερνάρ Ντουάρτε επιβεβαίωσε ο Ροντρίγκο Kαετάνο, αθλητικός διευθυντής του βραζιλιάνικου συλλόγου αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ναι τον κάλεσα (σ.σ. τον ατζέντη του Μπερνάρ). Καλό είναι να το διευκρινίσουμε αυτό γιατί φαινόταν σαν να αυτοπροτάθηκε ο Μπερνάρ. Γνωρίζω τον Αντριάνο Σπαντότο (σ.σ. ο μάνατζερ του Μπερνάρ) εδώ και πολύ καιρό. Ο Μπερνάρ είναι ένας αθλητής απόλυτα ταυτισμένος με την Ατλέτικο, ένας νικητής. Αγαπητός στους φιλάθλους αλλά και σε εμάς. Ένας θεαματικός ποδοσφαιριστής. Το αν θα τα καταφέρουμε (να τον αποκτήσουμε) ή όχι, αν θα επιστρέψει στη Βραζιλία ή όχι, μένει να φανεί. Εγώ ήμουν αυτός που τον προσκάλεσε». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρικ ΠΑΟ για να γλιτώσει τα 5 εκατ. για Μαξίμοβιτς - Νέα κρούση από Ελλάδα, όχι ο ΠΑΟΚ - "Βλέπει" Τοκόζ ο Τερίμ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags