Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωση στο εξωτερικό για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Έχει ξαναβρεί τον εαυτό του"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-19 18:57:00

Αποθέωση στο εξωτερικό για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Έχει ξαναβρεί τον εαυτό του"

Sportdog Team
Αποθέωση στο εξωτερικό για παίκτη του ΠΑΟΚ - "Έχει ξαναβρεί τον εαυτό του"

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό σχετικά με τις εμφανίσεις ξένου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά, αναφέροντας μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να βρει και πάλι τον εαυτό του.

ΠΑΟΚ: Τα δύσκολα πέρασαν για τον Μάρκος Αντόνιο, με τους Ιταλούς να παρακολουθούν με ενδιαφέρον το restart του Βραζιλιάνου χαφ με την ασπρόμαυρη φανέλα: «Ξαναβρίσκει τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ».

Από τις αρχές του Γενάρη, ο Μάρκος Αντόνιο έχει μπει στην εξίσωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον χαρακτήρισε ως μία εσωτερική μεταγραφή για τους Θεσσαλονικείς δεδομένης της απουσίας του στο α΄μισό της σεζόν. Μάλιστα, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε στα τελευταία παιχνίδια και μία διάθεση να τον χρησιμοποιήσει και ως δεκάρι, όπως έκανε στο Βόλο αλλά και στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

«Δυστυχώς και γι’ αυτόν και για την ομάδα υπήρχε αυτή η μακρά και δύσκολη περίοδο του τραυματισμού, που… τιμώρησε και αυτόν αλλά και την ομάδα καθώς στερήθηκε έναν παίκτη με τη δική του ποιότητα και τα δικά του χαρακτηριστικά. Οι άλλοι παίκτες κέρδιζαν εκείνο το διάστημα ρυθμό και αυτοπεποίθηση με τις συνεχόμενες νίκες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του. Πάλεψε για να επιστρέψει, έδωσε τον δικό του αγώνα. Έδινε τα πάντα για να επιστρέψει αλλά ήταν δύσκολο να βγει κάποιος άλλος και να μπει εκείνος στη θέση τους. Ως δεκάρι μπορεί να μας δώσει κάτι διαφορετικό σε δύσκολες στιγμές και σε σημαντικά ματς. Μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, είναι γρήγορος, είναι έξυπνος, είναι πολύ υπεύθυνος στα τρεξίματα και στο πρέσινγκ, διαβάζει το παιχνίδι καλά και έχει καλές επιστροφές. Άρα είναι μια επιλογή και βήμα-βήμα θα δούμε αφού είναι μια μακρά περίοδος με πολλά παιχνίδια».

Στο Δημοτικό Γήπεδο των Σερρών, ο 23χρονος Βραζιλιάνος βρήκε δίχτυα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της τεσσάρας του Δικεφάλου. Τα πεπραγμένα του Μάρκος Αντόνιο με την ασπρόμαυρη φανέλα δεν περνούν απαρατήρητα από τους Ιταλούς δεδομένου πως ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Λάτσιο.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο 23χρονος ξαναβρίσκει τον εαυτό του στον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στα επίπεδα απόδοσης που είχε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ:

«Μετά από μια δύσκολη χρονιά στη Λάτσιο , ο Μάρκος Αντόνιο ξαναβρίσκει τον εαυτό του. Το καλοκαίρι μετακόμισε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και επιστρέφει σιγά σιγά σε αυτά που είχε δείξει με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μόλις ανάρρωσε από έναν άσχημο τραυματισμό που τον κράτησε εκτός από τον Ιούλιο μέχρι τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ, ο γεννημένος το 2000 κατάφερε να βρει το δεύτερο γκολ του σε έξι ματς. Μια καθόλου κακή ένεση αυτοπεποίθησης για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα μπορούσε να εξαγοραστεί από τον ΠΑΟΚ ή να επιστρέψει στην πρωτεύουσα».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιαννακόπουλος πήγε στον Αγγελόπουλο και ζήτησε "το μαλλί που κερδίζει με 42 πόντους τον Ολυμπιακό" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags