Νίκος Χρηστίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Άρη και μίλησε για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Άκη Μάντζιου, αλλά και για την εικόνα που έχουν οι «κιτρινόμαυροι» εκτός των τεσσάρων γραμμών.

«Ο Άρης είναι ένα μεγάλο μέγεθος που δεν έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος ο Άρης τι μέγεθος είναι. Θα πρέπει το big 4 να γίνει big 5, ο ίδιος ο Άρης δεν ασχολείται με αυτά τα θέματα, αλλά με άλλα πιο ασήμαντα. Θα πρέπει και ο ίδιος ο Άρης να καταλάβει ότι δεν έχει τον ίδιο χώρο στον τύπο, αλλά είναι ευθύνη του Άρη που ζει σε μία εσωστρέφεια.

Οι τέσσερις έχουν ξεφύγει, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού ασχολείται με πολιτικά και με γεωπολιτικά και στον Άρη έχουν μείνει σε ένα πέναλτι. Οι άνθρωποι στον Άρη θα πρέπει να ξυπνούν και να κοιμούνται με την ιδέα ενός τίτλου. Τον παρακολουθώ από την ημέρα που επέστρεψε από τη Γ Εθνική, τη μία πανηγυρίζει για τη μία νίκη και την άλλη στεναχωριέται για μία ήττα. Θα πρέπει να έχει μία σταθερότητα και όχι να είναι εκκρεμές. Ο ιδιοκτήτης έχει προοπτική συνέχειας; Δηλαδή επένδυση, ενδυνάμωση και την προοπτική νοοτροπίας εξουσίας;», είπε ο Νίκος Χρηστίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!