Facebook Pixel Τάσος Μπακασέτας: Aποκάλυψη για τη μεταγραφή Μπακασέτα σε ΠΑΟ - Το τηλεφώνημα του Γιαννούλη και η απορία - "Και άργησα κιόλας" (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-23 15:10:00

Aποκάλυψη για τη μεταγραφή Μπακασέτα - Το τηλεφώνημα του Γιαννούλη και η απορία - "Και άργησα κιόλας" (vid)

Sportdog Team
Aποκάλυψη για τη μεταγραφή Μπακασέτα - Το τηλεφώνημα του Γιαννούλη και η απορία - "Και άργησα κιόλας" (vid)

O διεθνής ποδοσφαιριστής της Νόριτς είχε συνομιλία με τον νέο παίκτη του Παναθηναϊκού, όπου και τον ρώτησε αν τελικά το αποφάσισε να ντυθεί στα Πράσινα, με τον αρχηγό της Εθνικής να είναι ξεκάθαρος.

Τάσος Μπακασέτας: Το παρασκήνιο της μεταγραφής του Έλληνα ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό αποκαλύφθηκε σε βίντεο, με τον αρχηγό της Εθνικής να δέχεται δύο τηλεφωνήματα, με το πρώτο να είναι από τη μητέρα του, ενημερώνοντάς την ότι το ματς της Τράμπζονσπορ με τη Γαλατά θα είναι το τελευταίο του στην Τουρκία, πριν έρθει στην Ελλάδα.

Μάλιστα μετά από αυτό ακολουθεί ακόμα ένα, αυτή τη φορά από τον Δημήτρη Γιαννούλη, που τον ρωτάει με έκπληξη «Άλλαξες ρε μ@λ@κ@ κατευθείαν. Μια μέρα δηλαδή; Αυτό ήταν;», κάτι που απάντησε άμεσα ο Τάσος Μπακασέτας «Και άργησα κιολας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags