Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα που θα... συζητηθεί από παλαίμαχο του ΠΑΟ - "Την καλύτερη μπάλα ο ΠΑΟΚ - Δίκαια πρώτος"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 14:02:00

Ατάκα που θα... συζητηθεί από παλαίμαχο του ΠΑΟ - "Την καλύτερη μπάλα ο ΠΑΟΚ - Δίκαια πρώτος"

Sportdog Team
Ατάκα που θα... συζητηθεί από παλαίμαχο του ΠΑΟ - "Την καλύτερη μπάλα ο ΠΑΟΚ - Δίκαια πρώτος"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής όπου και αναφέρθηκε στο ντέρμπι του Δικεφάλου του Βορρά με τους Πράσινους.

Χρήστος Δημόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος επιθετικός και μίλησε για τον επιθετικό πλουραλισμό του ΠΑΟΚ, το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά και τη μάχη του τίτλου.

«Έχει την πολυτέλεια ο ΠΑΟΚ , σκοράρουν όλοι. Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται στην κορυφή ενώ μπορεί να φτάσει και στην κατάκτηση του τίτλου».

Προσθέτοντας για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα προβάδισμα, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, ενώ και όλα τα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ είναι στην Τούμπα. Αν τα πάρει αυτά, μπορεί να κατακτήσει και τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα με τις απουσίες που υπάρχουν ειδικά στην κορυφή της επίθεσης. Τα ντέρμπι είναι δύσκολα για να κάνεις προβλέψεις, αλλά αν κερδίσει ο Δικέφαλος θα έχει ένα προβάδισμα, ειδάλλως δεν χάθηκε και τίποτα, θα είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό. Ο Τερίμ άλλαξε τη ρότα του Παναθηναϊκού, οι δύο ομάδες είναι σε καλό φεγγάρι».

Ενώ για τον ανιψιό του που αγωνίζεται στην Κ17 του Δικεφάλου: «Δεν μοιάζει τον Θανάση, ο Νικολάκης είναι αριστεροπόδαρος και παικτάρα, τον έχω δει εγώ», είπε ο Χρήστος Δημόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελίες ΠΑΟ με ΒΙΝΤΕΟ: "6 κραυγαλέα λάθη, είχαν πρόθεση οι διαιτητές - Τέλος, τα ποντίκια στην τρύπα τους"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags