Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποθέωσε Τερίμ παλαίμαχος του ΠΑΟΚ - "Άλλαξε τη φιλοσοφία, έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να σπάσει αυγά"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 08:24:00

Αποθέωσε Τερίμ παλαίμαχος του ΠΑΟ - "Άλλαξε τη φιλοσοφία, έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να σπάσει αυγά"

Sportdog Team
Αποθέωσε Τερίμ παλαίμαχος του ΠΑΟ - "Άλλαξε τη φιλοσοφία, έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να σπάσει αυγά"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πρασίνων, όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Τούρκο τεχνικό και τις αλλαγές που έχει κάνει.

Νίκος Καρούλιας: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Τριφυλλιού, αλλά και για την ενίσχυση των «πρασίνων» με τον Φατίχ Τερίμ στην άκρη του πάγκου.

«Όποιος κερδίσει το ντέρμπι, παίρνει αυτοπεποίθηση , όποια ομάδα μπορέσει να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε ανοδική πορεία και σε καλή κατάσταση, θα διεκδικήσει τον τίτλο

Ενώ για τον Τάσο Μπακασέτα , σημείωσε : «Αλλάζει το ότι απέναντι σε καλές και κλειστές άμυνες μπορεί να δώσει λύσεις από μακριά, έχει καλά σουτ, καλές εκτελέσεις, είναι μία καλύτερη έκδοση του Μπερνάρ, είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, ενώ δεν είναι απίθανο να συνυπάρξουν στον αγωνιστικό χώρο».

Ενώ για τον Παναθηναϊκό και τη μεταγραφική του ενίσχυση: «Από τη στιγμή που άλλαξε προπονητή, θα έπρεπε να πάρει έναν προπονητή... όνομα και του δίνει και προίκα, εννοώ παίκτες, γιατί μόνο με την αλλαγή προπονητή δεν γίνεται αυτό. Με τον Γιοβάνοβιτς υπήρχε μία στασιμότητα και τα πρώτα δείγματα που βλέπουμε είναι θετικά. Η εμφάνιση στο Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλή, άλλαξε τη φιλοσοφία, έχει αυτοπεποίθηση και μπορεί να σπάσει αυγά μέσα στην ομάδα», είπε ο Νίκος Καρούλιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τον "έκοψε" ο Αταμάν, τον παίρνει ο Μπαρτζώκας - Σίκμα και συμβόλαιο 1 μήνα μετά το διπλό ΣΟΚ με Μιλουτίνοφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags