Facebook Pixel ΑΕΚ: "Η πραγματική εγκληματική οργάνωση χτύπησε μέχρι και γυναίκα - Τι γίνεται με τη δολοφονία στου Ρέντη;"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-24 18:35:00

ΑΕΚ: "Η πραγματική εγκληματική οργάνωση χτύπησε μέχρι και γυναίκα - Τι γίνεται με τη δολοφονία στου Ρέντη;"

Sportdog Team
ΑΕΚ: "Η πραγματική εγκληματική οργάνωση χτύπησε μέχρι και γυναίκα - Τι γίνεται με τη δολοφονία στου Ρέντη;"

Αντίδραση από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του Σταύρου Μάνταλου και η οποία σύμφωνα με την ΕΠΟ, σχετίζεται άμεσα με το ποδόσφαιρο!

 

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για τη μαφιόζικη επίθεση στη γυναίκα του παράγοντα της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου και τόνισε πως η πραγματική εγκληματική οργάνωση έδειξε ξανά πως δεν έχει ηθικό φραγμό! Την ίδια ώρα στην Ένωση ρωτάνε για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η πραγματική εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται τον χώρο του ποδοσφαίρου, με σκοπό το χάος και την κυριαρχία της μέσα σε αυτό, έδειξε για μια ακόμη φορά πως δεν έχει κανέναν απολύτως ηθικό φραγμό.

Έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκα, σύντροφο παράγοντα της ΚΕΔ, δηλώνοντας της ξεκάθαρα πως απευθύνονται μέσα από αυτή την χυδαία και βάρβαρη επίθεση, στον ίδιο. Καλούμε την Πολιτεία, τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και φυσικά τη Δικαιοσύνη να εντοπίσουν άμεσα τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς και να προστατέψουν την έννομη τάξη και το ποδόσφαιρο από την δράση της διαχρονικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ταυτόχρονα θέτουμε το ερώτημα που σίγουρα απασχολεί την κοινή γνώμη στο σύνολο της, σχετικά με το τι ακριβώς γίνεται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στον αγώνα βόλεϊ, ενάμιση περίπου μήνα μετά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Στον ύπνο" η ΑΕΚ για Μπακασέτα - 1 εκατ. πάνω σε Μαξίμοβιτς για να μην έρθει ΠΑΟ - Και εξτρέμ... με πώληση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags