Facebook Pixel Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ: ’’Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η ομάδα - Έχει αβαντάζ για το πρωτάθλημα’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-26 09:27:00

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ: ’’Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η ομάδα - Έχει αβαντάζ για το πρωτάθλημα’’

Sportdog Team
Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ: ’’Με το πόδι πατημένο στο γκάζι η ομάδα - Έχει αβαντάζ για το πρωτάθλημα’’

Η φοβερή πορεία του Δικέφαλου έχει εκπλήξει θετικά άπαντες στο ''ασπρόμαυρο'' στρατόπεδο.

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Σταύρος Τσουκαλάς, με τον πρώην χαφ του ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στην Κύπρο και την Καρμιώτισσα. Ο άλλοτε άσος του Δικέφαλου σχολίασε την παρουσία των τεσσάρων χαφ της ομάδας, αλλά και τον τρόπο διαχείρισης του ρόστερ από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καλοκαιρινά είναι εδώ, είμαι καλύτερα εδώ γιατί είναι εδώ και η οικογένεια μου , συνδυάζω το ποδόσφαιρο με την παρουσία της οικογένειας».

Για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, δύο από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες, ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα, βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως και ο Παναθηναϊκός αν εξαιρέσουμε το χθεσινό αποτέλεσμα, αλλά ακόμα και η άδεια Τούμπα δίνει ένα προβάδισμα στον ΠΑΟΚ».

Για τα τέσσερα χαφ που χρησιμοποιεί ο Λουτσέσκου: «Χρησιμοποιεί αυτά τα δύο δίδυμα ανάλογα τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν, από τα δυνατότερα σημεία του ΠΑΟΚ είναι φέτος η μεσαία γραμμή και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία που κάνει». 

Για τον Μεϊτέ: «Φαίνεται ότι είναι πολύ σημαντικός παίκτης, συμμετέχει τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό και θα ήταν σημαντικός για όποια ομάδα θα ήθελε να πρωταγωνιστεί. Επίσης έχει μπροστά του και τους άλλους τρεις χαφ που μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα τις απαιτήσεις. Είναι τόσο σοβαροί οι χαφ του ΠΑΟΚ που δείχνουν το iq τους από τη διαφορά Ευρώπης - Πρωταθλήματος».

Όσο για τον Βιεϊρίνια: «Έχουμε χάσει επαφή, ο ίδιος μεγαλώνει αλλά είναι εκεί, προσέχει τον εαυτό του, προσέχει το σώμα του και του βγάζω το καπέλο».

Αν ισχύει το «μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ» και για τον ίδιο: «Άμα ζήσεις τον ΠΑΟΚ από μέσα δένεσαι, υπάρχει το έντονο συναίσθημα είτε με τη χαρά είτε με τη λύπη. Σίγουρα θα μπορούσα να είχα πάει καλύτερα, ήμουν σε μία εποχή πριν τον Ιβάν Σαββίδη, ήμουν ενάμισι χρόνο στον ΠΑΟΚ και είμαι ευγνώμων για το πέρασμα μου, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα ότι θα μπορούσα να πάω καλύτερα. Ίσως χρειαζόταν περισσότερη αφοσίωση και περισσότερη δουλειά».

Για το αν είναι φαβορί για τον τίτλο: «Έχει ένα καλό αβαντάζ και δείχνει σε μεγάλη διάρκεια ότι μπορεί να το πάρει, ζητούμενο είναι το πώς θα ανταποκριθεί όταν μπει στο παιχνίδι η Ευρώπη, αλλά και τα πλέι οφ, ωστόσο η ομάδα έχει μεγάλο ρόστερ και τα διαχειρίζεται σωστά».

Για το αν περιμένει την κοιλιά του ΠΑΟΚ ή θα συνεχίσει με το γκάζι πατημένο: «Πολλοί περιμένουν την κοιλιά στην ομάδα, πρώτα οι προπονητές , αλλά με εντυπωσιάζει η σταθερότητά του, κανονικά θα έπρεπε να την είχε κάνει ήδη καθώς αυτό συμβαίνει στο πρώτο εξάμηνο, αλλά αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ είναι εντυπωσιακό καθώς πάει με πατημένο το γκάζι, μπορεί να μην την κάνει και ποτέ. Φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags