Facebook Pixel ’’Σπόντα’’ Νταμπίζα: ’’Οι κινήσεις του Τερίμ είναι όσα χρέωνε στον περίγυρο ο Γιοβάνοβιτς’’
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-30 00:05:00

’’Σπόντα’’ Νταμπίζα: ’’Οι κινήσεις του Τερίμ είναι όσα χρέωνε στον περίγυρο ο Γιοβάνοβιτς’’

Sportdog Team

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού σχολίασε την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ και αναφέρθηκε στον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Νίκος Νταμπίζας σχολίασε την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στις μεταγραφές των Πράσινων και έκανε ειδική μνεία στον Τάσο Μπακασέτα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θεωρώ ότι όλες οι κινήσεις του Τερίμ είναι θεωρητικά όσα χρέωναν στον κύριο Γιοβάνοβιτς ο περίγυρος. Έχει δώσει άλλη πνοή στο πρωτάθλημα, είναι επικοινωνιακός και έντονη προσωπικότητα. Παίρνει αποφάσεις με ρίσκο, έχει μια εξήγηση πίσω από τον χαρακτήρα του. Θέλει να τραβήξει την προσοχή. Θα φανεί στην πορεία αν αυτό έχει ανταπόκριση.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πάρα πολλές μεταγραφές με ακριβά συμβόλαια. Το καλό είναι ότι μπαίνουν και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Η πραγματικότητα είναι πως με τους τραυματισμούς του ΠΑΟ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι καλύτερος σε όλα τα επίπεδα».

Για τον Μπακασέτα: «Θεωρώ ότι ο Τάσος έχει τα τελευταία χρόνια μια σταθερά ανοδική πορεία που έχει να κάνει περισσότερο και με την ποδοσφαιρική προσωπικότητά του. Είναι ένας πολύ θετικός χαρακτήρας, είναι σημαντικό που βάζει ελληνικό στοιχείο στις τάξεις του ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να υπάρχει και σε αυτό μια ισορροπία, και με τον Λημνιό.

Όταν έχεις τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, θεωρώ ότι έχει πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει ο Τάσος. Θα είναι διαφορετικό το κομμάτι που θα κληθεί να αγωνιστεί. Ο ΠΑΟ θα έχει αντιπάλους που θα έχουν κοντά τις γραμμές τους κι αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με την Τραμπζονσπόρ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags