Facebook Pixel Σούλης Παπαδόπουλος: Ατάκες... φωτιά Σούλη Παπαδόπουλου για Τερίμ
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-31 19:08:00

Ατάκες... φωτιά Σούλη Παπαδόπουλου - "Εάν Έλληνας έκανε αυτά που κάνει ο Τερίμ..."

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Σούλη Παπαδόπουλου - "Εάν Έλληνας έκανε αυτά που κάνει ο Τερίμ..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Έλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στον Φατίχ Τερίμ και στα όσα έχει κάνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό.

Σούλης Παπαδόπουλος: Ο πολύπειρος προπονητής μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για το Πρωτάθλημα, τον Τερίμ και τις αλλαγές που έκανε το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα που τέθηκε ήταν το ακόλουθο: Εάν αυτές τις αλλαγές τις έκανε ένας Έλληνας προπονητής και όχι ο Τερίμ, δεν δεχόταν έντονη κριτική;  

Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα ο Τερίμ, όμως πιστεύω ότι εάν τα έκανε κάποιος Έλληνας προπονητής, τότε θα δεχόταν πολύ αυστηρή κριτική. Και από εσάς τους δημοσιογράφους. Άλλαξε τερματοφύλακα, παρότι ο προηγούμενος του έπιασε τα πέναλτι στον Ολυμπιακό. Μπράβο στον Τερίμ που παίρνει τα ρίσκα, αλλά δεν βγαίνουν πάντα. Το ρίσκο θα το πάρεις όταν θέλεις να προλάβεις κάτι.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί στα 2,5 τελευταία χρόνια. Όταν απέκλεισε τον Ολυμπιακό, τον αποθέωναν. Το είχα πει ότι ήταν λάθος η προσέγγιση του στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Είχε χάσει μεγάλες ευκαιρίες τότε ο Ολυμπιακός με τον Μασούρα. Τα πέναλτι είναι και θέμα τύχης. Τώρα, εάν χάσει στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα, είναι θέμα.

- Αυτές οι αλλαγές είναι λογικές;

Για τους τραυματισμούς, υπάρχει ένα ιατρικό επιτελείο που πρέπει να ενημερώνει τον προπονητή. Δεν ξέρω πως σκέφτεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ίσως να είναι αυτή η νοοτροπία του. Και στην Ιταλία που δούλεψε, δεν πέτυχε. Στην Τουρκία πέτυχε και στην Γαλατά και στην εθνική ομάδα.

Τώρα όσο για το Πρωτάθλημα, θα γίνει μάχη. Είναι και τα πλέι οφ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ σίγουρα είναι μέσα. Και ο Ολυμπιακός εάν κερδίσει στην Λεωφόρο και δεν χάσει στην Τούμπα, θα είναι κι αυτός στον κόλπο. Ο ΠΑΟΚ μετά τα πρώτα οκτώ παιχνίδια, είναι πιο φορμαρισμένος από όλες τις ομάδες. Εάν πάει έτσι έως το τέλος, τότε θα πάρει και το Πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε πως έχει κερδίσει και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Από εδώ και πέρα θα φανεί. Πιστεύω ότι θα κριθεί την Κυριακή το Πρωτάθλημα στην Λεωφόρο αλλά και στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός”, είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σασμό" ο Μελισσανίδης για χάρη του Αλμέιδα - 3.5 εκατ. + 500.000 και 15% στη Ντιναμό για τον... Πινέδα Νο2!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags