Μία από τις πιο ουσιαστικές μεταγραφές των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό είναι δίχως αμφιβολία αυτή του Ρόντινεϊ. Ο 32χρονος δεξιός μπακ ήρθε από την Φλαμένγκο και έχει γίνει αναντικατάστος στο δεξί άκρο της άμυνας, μετρώντας ήδη φέτος 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Βραζιλιάνος άσος προσφέρει ποιότητα και δυναμικά ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά και αυτό είναι κάτι που ξεχώρισε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ο βετεράνος συμπατριώτης του Ρόντινεϊ αποθέωσε τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού και μάλιστα, μιλώντας στην εφημερίδα "Κόκκινος Πρωταθλητής", υποστήριξε ότι ο 32χρονος άσος θα έπρεπε να είναι βασικός στην εθνική Βραζιλίας.

"Αμαρτία είναι ο Ρόντινεϊ να μην είναι ο βασικός μπακ της Βραζιλίας!", είπε χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο και πρόσθεσε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Αν ο Ολυμπιακός νικήσει την Κυριακή, δεν θα τον... πιάνουν εύκολα μετά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το απόλυτο θρίλερ στον Ολυμπιακό - Υπέγραψε στόπερ και εξτρέμ 23.59 - Ποιος φεύγει μετά τον Πορόζο (ΦΩΤΟ)