Facebook Pixel Άρης: Πρώην ΑΕΚτζής: "Δεν είχε διάθεση στην Ομόνοια ο Ανσαριφάρντ"
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 11:31:00

Πρώην ΑΕΚτζής: "Δεν είχε διάθεση στην Ομόνοια ο Ανσαριφάρντ, ίσως δεν του άρεσε το ροτέισον - Βοήθειες σε Μορόν"

Sportdog Team
Πρώην ΑΕΚτζής: "Δεν είχε διάθεση στην Ομόνοια ο Ανσαριφάρντ, ίσως δεν του άρεσε το ροτέισον - Βοήθειες σε Μορόν"

Παλαίμαχος άσος μίλησε για την μεταγραφή του Ιρανού επιθετικού στον Άρη και ανέλυσε το τι θα προσφέρει στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας και της ΑΕΚ, Γιώργος Σαββίδης, και μίλησε για την πορεία του Ανσαριφάρντ στην Κύπρο και πως μπορεί να βοηθήσει τον Αρη με τον ερχομό του.

Μεταξύ άλλων όσα είπε για την πορεία του Ανσαριφάρντ στην Ομόνοια: «Είναι η αλήθεια πως η φετινή χρονιά του Ανσαριφάρντ δεν ήταν σαν την περσινή. Δεν ξέρω το γιατί, δεν τον έβλεπα να έχει την ίδια διάθεση, το ίδιο κέφι. Θα φανεί αν έπαιξε ρόλο σε αυτό το Πανασιατικό Κύπελλο. Δεν ξέρω αν σε κάποια παιχνίδια δεν του άρεσε το ροτέισον, δεν μπορώ να είμαι βέβαιος. Αλλά υπήρχε σίγουρα μεγάλη αλλαγή στην αγωνιστική του συμπεριφορά από τη μία χρονιά στην άλλη. Μην ξεχνάμε πως ο Ανσαριφάρντ είναι 34 ετών. 

Ο Άρης στα τελευταία παιχνίδια που τον είδα ήταν πολύ ανταγωνιστικός, δεν ξέρω αν θα παραμείνει έτσι. Στα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός. Μπορεί να συνυπάρξει ο Ανσαριφάρντ με τον Μορόν στην επίθεση του Άρη, είναι ένας ποιοτικός παίκτης με καλή αντίληψη αλλά ξέρουμε πως δεν είναι τόσο γρήγορος. Είναι ένας ομαδικός ποδοσφαιριστής, δεν είναι ο γκολτζής αλλά θα δίνει βοήθειες σε αυτόν που είναι στην κορυφή ή στους δίπλα του για να φτιαχτεί καλύτερα η επίθεση της ομάδας».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ καλές ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει σκαμπανεβάσματα. Δυσκολεύομαι να διαλέξω φαβορί, έχω την εντύπωση πως θα πάρει τον τίτλο όποια ομάδα θα έχει αντοχές μέχρι τέλους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τον είχαν διαγράψει τον Ανσαριφάρντ στην Κύπρο - Αλλαγή του Κακουλλή - Γιατί τον πήρε ο Άρης;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags