Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έστειλε στη β’ ομάδα 11αδάτο παίκτη, τον κάλεσε σε απολογία
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-01 10:22:00

"Κεραυνός" στον Ολυμπιακό: Έστειλε στη β’ ομάδα 11αδάτο παίκτη, τον κάλεσε σε απολογία - Ραγδαίες εξελίξεις!

Sportdog Team
"Κεραυνός" στον Ολυμπιακό: Έστειλε στη β’ ομάδα 11αδάτο παίκτη, τον κάλεσε σε απολογία - Ραγδαίες εξελίξεις!

Καταιγιστικές εξελίξεις στους Ερυθρόλευκους, που αποφάσισαν να στείλουν στην δεύτερη ομάδα -μέχρι πρότινος- βασικό ποδοσφαιριστή τους! Διαβάστε τι συμβαίνει.

Ξένο σώμα αποτελεί στον Ολυμπιακό ο Μαντί Καμαρά! Σύμφωνα με όσα μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡFM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ έστειλε τον χαφ από την Γουινέα στην δεύτερη ομάδα και μάλιστα τον κάλεσε σε απολογία για μια σειρά από πειθαρχικά παραπτώματα.

Τα πιο μικρά από αυτά είναι ότι καθυστερεί συνεχώς στις προπονήσεις και σε μίτινγκ της ομάδας και πλέον αναμένεται να δούμε και αν θα υπάρξει αντίδραση από πλευράς παίκτη, ο οποίος υποστηρίζει ότι έχει διάφορες προτάσεις για να αποχωρήσει, την ώρα που υπάρχουν πληροφορίες για ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων, με κυριότερη την Χετάφε, ενώ προτάθηκε επίσης σε Λας Πάλμας και Σεβίλλη.

Από το ματς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και μετά είναι επανειλημμένες οι "ενοχλήσεις" του προς τους ανθρώπους της ομάδας ότι δεν θέλει να παίζει άλλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γενικά στον Ολυμπιακό μιλάνε για μία απαράδεκτη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα και αδιαφορία και τόνιζαν ότι δεν μπορεί κανένας παίκτης να είναι πάνω από τον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Καμαρά έχει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι, ωστόσο η συμπεριφορά του είναι τέτοια που ανάγκασε τους Ερυθρόλευκους σε αυτή την απόφαση κι ενώ η στάση του ήταν αρνητική και για ενδεχόμενη μετακίνησή του στην ιταλική Σασουόλο.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μαντί αποφεύγει να εμπλακεί σε καμία μεταγραφή από τώρα, θέλοντας να πάει στο καλοκαίρι εκεί που επιθυμεί ο ίδιος, ενώ εικάζεται ότι έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του, με τις φήμες για την Λυών να έχουν πληθύνει το τελευταίο διάστημα.

Τέλος, ο Νικολακόπουλος τόνισε ότι ούτε ο Πεπ Μπιέλ βρέθηκε στου Ρέντη σήμερα το πρωί και αυτό ενισχύει τις ενδείξεις περί μεταγραφής του στην Άουγκσμπουργκ, παρότι έδειξε ενδιαφέρον της τελευταίας στιγμής και η Λάτσιο.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία Μπαρτζώκα-Αγγελόπουλων για... νέο Ολυμπιακό - 3+2 top ονόματα Ελλήνων - "Μάχη" με Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags