Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σενάρια για Αντρίγια-Κωνσταντέλια
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-03 17:06:00

Σενάρια για Αντρίγια-Κωνσταντέλια - Τους θέλει ο Ίβιτς - Η απάντηση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ

Sportdog Team

Δημοσιεύματα από την Ρωσία φέρνουν τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και τον Γιάννη Κωνσταντέλια στη λίστα της Κράσνονταρ!

Όπως αναφέρει ο Ρώσος δημοσιογράφος Ιβάν Καρποφ, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι στα υπόψη του Βλάνταν Ίβιτς και ετοιμάζεται η Κρασνοντάρ να κατάθεση πρόταση για την απόκτησή του.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο πατέρας του παίκτη, έχει το 30% των δικαιωμάτων του Σέρβου μεσοεπιθετικού, με τον ΠΑΟΚ να διαψεύδει ότι ισχύει κάτι τέτοιο, και τον Καρπόφ να επισημαίνει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά ζήτησε 7.000.000 ευρώ.  Κάτι που επίσης διαψεύδεται από πλευράς "ασπρόμαυρων".

Στο ρεπορτάζ των Ρώσων γίνεται αναφορά και σε ενδιαφέρον για το νέο μεγάλο ταλέντο των Θεσσαλονικιών και του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιάννη Κωνσταντέλια.

 

Αναλυτικά όσα γράφει ο Ιβάν Καρποφ:

«Υπάρχουν σερβικές πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη πως η Κρασνοντάρ βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ για τον Αντριγια Ζίβκοβιτς όντας ένας πιο ρεαλιστικός στόχος από τον 22χρονο Σολάρι τώρα Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Γκαλίτσκι αρνήθηκε αυτόν τον παίκτη γιατί οι Αργεντινοί ήθελαν 15 εκατομμύρια ευρώ. Η Κρασνοντάρ βρίσκεται στον πρώτο γύρο διαπραγματεύσεων για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς και μέσα απο αυτες διαπιστώθηκε ότι ο ΠΑΟΚ θέλει 7.000.000 ευρώ ευρώ συν το 30% των δικαιωμάτων του Σέρβου μεσοεπιθετικόυ που ανήκει στον πατέρα του ποδοσφαιριστή.

Ο Γιόβιτσα Ζίβκοβιτς, ο πατέρας του παίκτη ζήτησε 3.000.000 ευρώ για το μερίδιό του και δεν τον νοιάζει το υπόλοιπο ποσό της συμφωνίας.

Στην Κρασνοντάρ περίμεναν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου στην Ευρώπη για να μειωθεί η τιμή. Λίγες μέρες αργότερα η ρωσική ομάδα είναι φανερό ότι προσπαθεί να ρίξει την τιμή δίνοντας συνολικά 7.500.000 ευρώ, δηλαδή 6.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ και 1.500.000 ευρώ στον πατέρα του Ζίβκοβιτς.

Η Κρασνοντάρ θα πρέπει να πάει σε συμβιβασμό για να φτάσει η πιθανή συμφωνία με ένα ποσό κοντά στα 8 με 9.000.000 ευρώ.

Πέραν όμως του Αντριγια Ζίβκοβιτς η Κρασνοντάρ βλέπει και άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για το παιδι – θαύμα, τον Γιάννη Κωνσταντελια.

Ο Σαββίδης έχει ήδη προσφορές από την Λειψία για περισσότερα από 15.000.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες στον τομέα αυτό που παρακολουθούν τον Κωνσταντελια.

Είναι κρίμα που είναι απίθανο να το κάνει η Κρασνοντάρ μια μεταγραφή σαν αυτή του Κωνσταντέλια. Σε ότι αφορά τον Ζίβκοβιτς, θα δούμε τι πρόκειται να γίνει…».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επένδυση Σαββίδη για τον... νέο Ντεσπόντοφ - Αναδείχθηκε ήδη κορυφαίος στη Βουλγαρία - Χαφ από Σάντος!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags