Στράτος Γιδόπουλος: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και διοικητικός παράγοντας μιλώντας για το εξώδικο που έστειλε ο Παναθηναικός στον Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά τις δηλώσεις τους στο μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ σχολίασε  και τη μάχη του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ τον εξέπληξε ευχάριστα και τον έκανε να αλλάξει γνώμη σχετικά με τη φετινή του πορεία.

«Από τότε που γνωρίζω τον εαυτό μου ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι αντίστοιχη κίνηση, αλλά νομίζω κακώς ο Αλαφούζος άρχισε πάλι τα παλιά τερτίπια με τις ανακοινώσεις.

Ο εκάστοτε προπονητής θα υποστηρίξει τα συμφέροντα της ομάδας του. Ο Λουτσέσκου είναι πιο εκρηκτικός αλλά έχουν περάσει κι άλλοι σαν αυτόν. Ο Λουτσέσκου έφτιαξε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μπράβο του.

Δεν νομίζω να προοιωνίζει κάτι το εξώδικο, απλά είναι μέσα στα πιστεύω του Αλαφούζου να βγάζει κάποιες ανακοινώσεις. Ήταν μια κίνηση απλά για να πει κάτι. Μην ξεχνάμε ότι έχει διχάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού με την πρόσληψη του Τερίμ και την απόλυση του καλυτέρου προπονητή του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί αυτός ο Παναθηναϊκός που παρέπεε, να κλείνει την πόρτα στον Γιοβάνοβιτς επειδή έφερε ένα κακό αποτέλεσμα. Εγώ τον εκτιμώ ιδιαιτέρως τον Γιοβάνοβιτς και νομίζω πως ήταν μια πολύ κακή επιλογή η απομάκρυνσή του».

Για τη φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είχα πει στην αρχή της σεζόν ότι ο ΠΑΟΚ είναι σαν καφές μέτριος. Τώρα παραδέχομαι εκ των πραγμάτων ότι άλλαξα άποψη και ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα. Μπράβο και στον ΠΑΟΚ και στον Λουτσέσκου, που είναι έργο δικό του. Έφτιαξε μια πολύ δεμένη ομάδα που παίζει μονίμως για τη νίκη.  Άλλες φορές, μόλις είχε 2-3 κακά αποτελέσματα, ξεκινούσε η πτώση .Τώρα μου θυμίζει τα χρόνια τα δικά μου στην ΑΕΚ που μπαίναμε και ξέραμε πως ότι και να γίνει θα κερδίσουμε. Τον βλέπω και φαβορί αυτή τη στιγμή τον ΠΑΟΚ, εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω, που δεν το βλέπω. Η ΑΕΚ θα δικεκήσει επί ισης όρης το πρωτάθλημα, εμείς οι δύο θα το παλέψουμε

Τέλος, για τον Ολυμπιακό και τις συνεχείς μεταγραφικές προσθήκες: «Ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες προσθήκες, έχει πάρει κάποιους καλούς παίκτες αλλά αυτό το μαγείρεμα δεν του βγαίνει σε καλό. 

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθεί ο Μαρινάκης να φτιάξει την ομάδα του, αλλά περιστοιχίζεται από πολλοί κακούς συμβούλους. Έφερε παίκτες οι οποίοι ήταν πολύ καλοί και τους διώξανε κακήν κακώς, όπως τον Μαρτσέλο και τον Χάμες Ροντρίγκες. Τώρα φέρανε τον Ποντένσε και πάνε να τον φάνε. Αυτά που συμβαίνουν σε αυτή την ομάδα δεν μπορώ να τα καταλάβω», είπε ο Στράτος Γιδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο… Μπακασέτας του Ολυμπιακού - Κρούση σε άσο της Εθνικής, πρώην ηγέτης ελληνικής ομάδας - Νέα πρόταση!