Facebook Pixel Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ράντονιτς - Ο ρόλος του Κοβάσεβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-06 14:23:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ράντονιτς - Ο ρόλος του Κοβάσεβιτς πριν την ανακοίνωση - Τι είπε για Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για Ράντονιτς - Ο ρόλος του Κοβάσεβιτς πριν την ανακοίνωση - Τι είπε για Γιοβάνοβιτς

Ο Σέρβος επέστρεψε στους Ερυθρόλευκους, αλλά όπως αποκάλυψε ο έμπειρος ρεπόρτερ η εμπλοκή του στα εσωτερικά του συλλόγου ήταν έντονη και πριν ακόμα υπάρχουν οι ανακοινώσεις.

Ολυμπιακός: Για τα τελευταία νέα των Ερυθρόλευκων μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος όπου και αναφέρθηκε στη λύση της συνεργασίας με τον Πέδρο Άλβες και την επιστροφή του Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε ρόλο αθλητικού διευθυντή.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο Σέρβος είχε εμπλοκή στην ομάδα αρκετό καιρό τώρα αφού μεταξύ άλλων είχε εμπλακεί στη μεταγραφή του συμπατριώτη του Νεμάνια Ράντονιτς από την Τορίνο, μία υπόθεση που δεν προχώρησε ο Καρβαλιάλ.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Καρβαλιάλ λογικά θα είναι στον αγώνα που θα δώσει το Σάββατο (10/2) ο Ολυμπιακός με τον ΟΦΗ,  χωρίς όμως να αποκλείει την οποιαδήποτε ραγδαία εξέλιξη, ενώ όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση του Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την εκτίμηση δεν θα έβλεπε τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού πρόθυμο να συνεχίσει στους Ερυθρόλευκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τι άλλο ήθελε ο Αταμάν, είχε και τη διαιτησία - Κατάλαβε τα λάθη του - Μόνο καλό θα κάνει ο Άρης στον ΠΑΟ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags