Μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, Στράτος Γιδόπουλος, έκανε εντύπωση με την άποψή του για την κατάσταση στον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Aυτός που είναι για κλάματα είναι ο Ολυμπιακός, έχουν πιάσει κορόιδο τον Μαρινάκη κάποιοι παρατρεχάμενοι εκεί γύρω, του φορτώνουν 16 - 18 μεταγραφές κάθε χρόνο και διώχνουν τους καλύτερους. Έδιωξαν τον Χάμες Ροντρίγκεζ, τον Μαρσέλο, φάγανε τον καλύτερο χαφ που ήταν ο Καμαρά για να φέρουν άλλους. Γιατί από αυτόυς που ήρθαν δεν ήρθε ένας πολύ καλός παίκτης; Φέρνουν μετριότητες για τους αλλάζουν. Ο πρόπονητής τους είναi πολύ λίγος.

Παίζει ανάλογα με τη φόρμα κάθε παίκτη, χωρίς σύστημα.Κάποιοι τον έχουν πιάσει κορόιδο. Κάποτε ο Ολυμπιακός υπερτερούσε των άλλων ομάδων επειδή είχε τις καλύτερες διασυνδέσεις με τους μεγάλους μάνατζερ. Γιατί πουλήθηκε 15 εκατομμύρια ο Ρέτσος; O Mανωλάς; Όλοι πουλήθηκαν υπερβολικά. Πήραν τσούβαλια παίκτες και τους παρουσίζουν ως τους καλύτερους ενώ δεν είναι. Στον επόμενο αγώνα που δεν θα πάει καλά θα φύγει κι ο προπονητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάλασαν μεταγραφή Κοβάσεβιτς οι Καρβαλιάλ, Άλβες - Αποφασίζει για προπονητή και... αποδυτήρια με Καρεμπέ!

Όσο κι αν τον πιάνουν κορόιδο τον Μαρινάκη βλέπει ότι η ομάδα του δεν πάιζει καλά. Εδώ είχαν κάνει Θεό τον Φορτούνη και τώρα δεν τον βάζουν, τον κατάντησαν αναπληρωματικό. Του έχουν φορτώσει 17 χαφ. Τι να τα κάνει