Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς όπως όλα δείχνουν, ο Κάρλος Καρβαλιάλ μετράει ώρες στον "ερυθρόλευκο" πάγκο, ύστερα από την άφιξη στην Ελλάδα, του Πασκάλ Γιάνσεν, πρώην προπονητή της ΑΖ Άλκμααρ.

Ο 51χρονος Αγγλο-Ολλανδός τεχνικός βρίσκεται από σήμερα (7/2) το πρωί στην χώρα μας για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού το ενδεχόμενο να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας στη θέση του Καρβαλιάλ και μάλιστα έδωσε το "παρών" στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", προκειμένου να δει από κοντά την Κ19 των Ερυθρόλευκων κόντρα στην αντίστοιχη της Ίντερ, στο Youth League.

Μάλιστα, ο ατζέντης του Ολλανδού έκανε και μια σχετική ανάρτηση μέσα από το γήπεδο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο λιμάνι, καθώς ο Γιάνσεν θα έχει το βράδυ ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, για να συζητήσουν τα του deal, με τον Κάρλος Καρβαλιάλ να θεωρείται, ήδη, τελειωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ενημερωθεί από τους Πειραιώτες ότι δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους, η οποία ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις δύο μήνες...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έκανε ποτέ πρωταθλητισμό ο Γιάνσεν - Εξελίσσει και πουλάει "χρυσό" τους νέους - Καρβαλιάλ όπως Γιοβάνοβιτς