Facebook Pixel Ολυμπιακός: Καταιγισμός εξελίξεων - Τυπικό το "αντίο" σε Καρβαλιάλ
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 11:50:00

Καταιγισμός εξελίξεων! Τυπικό το "αντίο" σε Καρβαλιάλ, πάει με υπηρεσιακό - Το Νο1 στη λίστα για διάδοχος

Sportdog Team
Καταιγισμός εξελίξεων! Τυπικό το "αντίο" σε Καρβαλιάλ, πάει με υπηρεσιακό - Το Νο1 στη λίστα για διάδοχος

Ραγδαίο ρεπορτάζ στον Ολυμπιακό, καθώς η αποχώρηση του Κάρλος Καρβαλιάλ μοιάζει να είναι τελειωμένη υπόθεση. Συλαϊδόπουλος με ΟΦΗ, ποιος "παίζει" για την επόμενη μέρα.

Τυπική υπόθεση είναι πλέον η αποδέσμευση του Κάρλος Καρβαλιάλ από την ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες εντός της ημέρας και μάλιστα η ομάδα θα πάει με υπηρεσιακό στον πάγκο, στο σαββατιάτικο (10/2) ματς με τον ΟΦΗ. Ο λόγος για τον τεχνικό της Κ19 των Ερυθρόλευκων, Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προχωρούν τις επαφές για τη διάδοχη κατάσταση του Καρβαλιάλ, με πρώτο όνομα τον Βάσκο, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, συζητώντας με έναν-δύο ακόμα τεχνικούς, παρόμοιου διαμετρήματος (Τούντορ, Γιάνσεν έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής).

Ο λόγος για τον 62χρονο προπονητή, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας μάλιστα κατακτήσει με τους Ανδαλουσιανούς το Europa League, την σεζόν 2022-2023. Μάλιστα, βρέθηκε και στο "Γ. Καραϊσκάκης" το περασμένο Αύγουστο, ως προπονητής των Σεβιγιάνων, στον τελικό του Super Cup με την Μάντσεστερ Σίτι.

Πρόκειται για έναν από τους πιο έμπειρους Ισπανούς τεχνικούς, με μεγάλη παρουσία στα γήπεδα της La Liga, προεξέχοντος της Έιμπαρ, στον πάγκο της οποίας κάθισε από το 2015 έως το 2021. Πέρα από την Έιμπαρ, έχει βρεθεί μεταξύ άλλων στους πάγκους των Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Αλαβές.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξηλώνει" τον... μισό Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Ενημερώθηκαν 10 ότι φεύγουν - Απόφαση Φορτούνη για ΑΕΚ, ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags