Facebook Pixel Αυτός ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε παίξει πρώτος σε τελικό Κόπα Άφρικα
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-09 07:12:00

Δεν έγραψε... ιστορία ο Εκόνγκ - O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που είχε παίξει πρώτος σε τελικό Κόπα Άφρικα

Sportdog Team
Δεν έγραψε... ιστορία ο Εκόνγκ - O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ που είχε παίξει πρώτος σε τελικό Κόπα Άφρικα

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ θα γίνει σύντομα ο δεύτερος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας ο οποίος θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

 

ΠΑΟΚ: Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ θα γίνει σύντομα ο δεύτερος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας ο οποίος θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στον ημιτελικό μεταξύ της Νιγηρίας και της Νοτίου Αφρικής ο στόπερ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία μεγάλη εμφάνιση ενώ ευστόχησε και από την άσπρη ούλα κάνοντας το 1-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε και η κανονική διάρκεια.

Η συμβολή του 30χρονου κεντρικού αμυντικού στην πορεία της Νιγηρίας ήταν σημαντική. Μάλιστα ο Εκόνγκ στον ημιτελικό συμπλήρωσε 65 εμφανίσεις με το εθνόσημο.

Παράλληλα ο ψηλόσωμος στόπερ ανήκει σε μία ειδική κατηγορία, καθώς είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης που αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα και θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο πρώτος δεν είναι άλλος από τον Αμρ Ουάρντα, ο οποίος είχε παίξει στον τελικό του 2017, όταν ήταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εξαιρετικός για Ολυμπιακό ο Μεντιλίμπαρ - Θέλει ένταση, στον πάγκο τα... ονόματα - Διέλυσε τη Γιουνάιτεντ"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags