Facebook Pixel Συγκίνηση στο Φάληρο! Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας7
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 19:44:00

Συγκίνηση στο Φάληρο! Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκίνηση στο Φάληρο! Πλήθος κόσμου στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7 (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελέστηκε σήμερα έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» το ετήσιο μνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7, που έχασαν τη ζωή τους την αποφράδα Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 1981, στους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους (6-0) επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της (τότε) Α΄ Εθνικής.

Θύρα 7: Τελέστηκε σήμερα έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» το ετήσιο μνημόσυνο για τα 21 θύματα της Θύρας 7, που έχασαν τη ζωή τους την αποφράδα Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 1981, στους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη νίκη της ομάδας τους (6-0) επί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της (τότε) Α΄ Εθνικής.

Η συγκίνηση, όπως συμβαίνει κάθε φορά, ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα και γινόταν αντιληπτή από το πλήθος κόσμου που βρέθηκε στο σημείο, της διοίκησης προξέρχοντος του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, αντιπροσωπείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με επικεφαλής τον εκ των προέδρων Παναγιώτη Αγγελόπουλο, της δημοτικής αρχής Πειραιά και των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με τον κόσμο να ξεσπά φωνάζοντας το όνομα του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται ο... ρόμβος στον Ολυμπιακό - Το πλάνο που έκανε φίρμα τον Μεντιλίμπαρ και το μεγάλο ερωτηματικό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags