Facebook Pixel Έγινε… Μπρινιόλι ο Καμαρά - Γι’ αυτό τον έστειλαν στον Ολυμπιακό Β
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-08 23:53:00

Έγινε… Μπρινιόλι ο Καμαρά - Γι’ αυτό τον έστειλαν στον Ολυμπιακό Β - Συμπαίκτης του χρόνου με τον Ιταλό;

GOALάρες by Εvaggelistis
Έγινε… Μπρινιόλι ο Καμαρά - Γι’ αυτό τον έστειλαν στον Ολυμπιακό Β - Συμπαίκτης του χρόνου με τον Ιταλό;

Γιατί τον "τιμώρησαν" και τα χρήματα που ζητούσαν στο Λιμάνι. Ο Ευάγγελος Μίχος γράφει για όσα έγιναν στις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου με τον Μαντί, για τις ομάδες που όντως ενδιαφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους και για την έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα!

Δεν ξέρω αν οι νέες δομικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό (νέος α. διευθυντής και προπονητής, ενεργοποίηση Καρεμπέ) αλλάξουν (πολύ χλωμό το βλέπω) τα δεδομένα της περίπτωσης του Μαντί Καμαρά και τουλάχιστον θα υπολογίζεται αγωνιστικά ως το καλοκαίρι. Θα ξεκαθαρίσει προσεχώς, όταν αποκτήσουν και με την βούλα νέο κόουτς οι ερυθρόλευκοι.

Το πρόσφατο παρελθόν όμως, δεν αλλάζει κι αυτά που συνέβησαν. Ο Καμαρά προτεινόταν σε όλη την Ευρώπη από τον... Δεκέμβριο. Απόδειξη πως είχε αποφασίσει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έπαιζε σοβαρά το θέμα της ανανέωσης με τον Ολυμπιακό. Ομάδες βασικά από Τουρκία και την Ισπανία ανταποκρίθηκαν και τον ήθελαν ως ελεύθερο το καλοκαίρι ή εφόσον τον αποδέσμευε τον Γενάρη ο Ολυμπιακός, Για να έμπαιναν σε διαπραγμάτευση με το ελληνικό κλαμπ ήταν κάθετα αρνητικοί και το άφησαν στην ευχέρεια των εκπροσώπων του Γαλλό - Αφρικανού να έρθουν σε συμφωνία για ένα χαμηλό transfer fee επιπέδου 1 με 1.200.000 ευρώ. Σε τέτοια ποσά βεβαίως ήταν πολύ δύσκολο να συμφωνήσουν οι ερυθρόλευκοι, όσες... κόνξες κι αν τους έκανε ο Καμαρά. Κι αποδείχτηκε όταν στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου όταν ήρθε η ρήξη και...στάλθηκε για να προπονείται με τον Ολυμπιακό Β!

Προτάσεις από Νις και Λυών δεν υπήρξαν (το ενδιαφέρον των λυωνέ ήταν...μπαγιάτικο, από το περασμένο καλοκαίρι). Οι Τράμπζονσπορ και Φενέρ από Τουρκία, οι Χετάφε και Σεβίλλη από την Ισπανία ήταν τα κλαμπ που όντως του έκαναν προτάσεις για την επόμενη σεζόν. Η Χετάφε μάλιστα προορίζει τον Καμαρά για αντι-Μαξίμοβιτς για αυτό του προσφέρει σχεδόν 1.600.000 ετησίως (μαζί με το signing bonus) για 3 χρόνια. Δηλαδή ακριβώς αυτά που έδινε και στον Σέρβο κάπτεν της για να ανανεώσει αλλά αυτός επέλεξε τον Παναθηναϊκό.

Το γεγονός πάντως πως δεν ιδρώνει το αυτί του Μαντί από το ...σκληρό ροκ των ερυθρόλευκων για το υπόλοιπο μισό της σεζόν, από κάποιους ερμηνεύεται και ως απόδειξη πως ήδη έχει συμφωνήσει με ομάδα για το καλοκαίρι!!! Οπότε κάλλιστα μπορούμε να μιλήσουμε για τον Μαντί... Μπρινιόλι του Ολυμπιακού!!! Το πιο ιντριγκαδόρικο βέβαια θα ήταν ο Αφρικανός μέσος και ο Ιταλός γκολκίπερ να βρισκόντουσαν συμπαίκτες σε νέα ποδοσφαιρική στέγη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κορδόν δείχνει το πραγματικό πρόβλημα - Για 8 ημέρες έχασε… ρεκόρ ο Καρβαλιάλ - "Χρυσάφι" σε Μεντιλίμπαρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags